funda benedenwoning amsterdam
Living

Funda Parel: Amsterdamse benedenwoning doet denken aan vijfsterrenhotel

Tijdens het loeren op Funda zijn we weer op een prachtig stulpje gestuit. Het gaat om een extreem luxe benedenwoning in het chique Amsterdam Zuid. Vol met mooie details, prachtige materialen en het gevoel van een luxe hotel. En niet te vergeten: een flink prijskaartje.

Luxe Amsterdamse benedenwoning

Deze woning is alleen geschikt voor mensen die het beste van het beste willen. Mensen die dol zijn op extreme luxe. En voor mensen met een hele dikke portemonnee. Het huis is ontworpen door The Grand Interior en dat is te merken. Het ontbreekt aan niets en de hele woning is in één lijn met elkaar verbonden.

Als je binnenkomt doet het je waarschijnlijk denken aan een chique hotel. Het begint bij jouw eigen opgang, direct vanaf de straat. Bij binnenkomst in de hal is de toon meteen gezet. Vanaf de hal kijk je, via de gashaard, direct naar de uitbouw en tuin. Warme tinten en fijne texturen zijn overal in de woning terug te vinden.

benedenwoning amsterdam zuid

Luxe inrichting

Het ontbreekt aan geen enkele vorm van luxe. Denk aan het gerookte glas achter de wasbak waarbij het marmer door loopt in het spoelgedeelte. Of de keuken die is voorzien van de beste apparatuur, zoals Gaggenau en Miele. Ook vind je hier een wijnklimaatkast, grote oven en een Quooker.

Daarnaast kun je eten aan het bargedeelte, maar is er ook ruimte voor een gigantische eettafel. Volgens de makelaar kun je hier gemakkelijk met 10 personen tafelen. De uitbouw heeft een groot daklicht en door de harmonicaschuifpui is het binnen en buitengedeelte echt een geheel. De tuin is gelegen op het zuiden, is erg groen en vol privacy.

Uiteraard moet je voor zo’n pareltje natuurlijk wel even de portemonnee trekken. Voor € 2.650.000 is dit huis op stand van jou. Beelden zeggen natuurlijk meer dan honderden woorden, daarom hieronder een aantal kiekjes op een rij:

benedenwoning amsterdam zuid

benedenwoning badkamer

benedenwoning funda

benedenwoning funda amsterdam

benedenwoning funda amsterdam 1

benedenwoning funda amsterdam zuid

bendenwoning amsterdam slaapkamer

benedenwoning amsterdam funda