funa alpaca boerderij
Funda

Alpaca liefhebber? Op Funda staat nu een alpaca boerderij te koop

Op Funda vind je ontzettend veel bijzondere woningen. Zo ook een prachtig landhuis of een heus kasteel in Friesland. Wij zijn áltijd op zoek naar de meest zeldzame Funda ontdekkingen. Vandaag hebben wij een wel hele leuke Funda ontdekking: Een gigantische Alpaca boerderij. Wij vinden een Alpaca-boerderij stiekem wel heel leuk. Alpaca’s zijn ook zo schattig! Kijk mee.

Woonboerderij in Noord-Brabant

Nu we voornamelijk thuis werken, zijn veel mensen klaar met de stad en zijn we massaal geneigd om naar het platteland te verhuizen. Overal om ons heen praat er iemand wel over het kopen van een woonboerderij.

Is een alpaca jouw favoriete dier? Dan is deze woonboerderij een droom die uitkomt. In het Noord-Brabantse Hedikhuizen, staat een woonboerderij op een perceel van 21.025 (!) m2 te koop, waar ‘’paarden, herten of alpaca’s’’ gehouden kunnen worden.
funa alpaca boerderij

Alpaca boerderij

Deze prachtige woning werd gebouwd rond 1900 maar is helemaal gemoderniseerd. Het met riet gedekte woning is voorzien van spouwmuren, betonnen verdiepingsvloeren, vloerverwarming en dubbelglas. De woning is niet bepaald klein, zo heeft deze gigantische woonboerderij 267 m2 aan woonoppervlak. Ook heeft de woning maar liefst 5 slaapkamers. De boerderij heeft ook een garage die bedekt is met een rieten dak.

Er zijn meerdere bouwwerken aanwezig op het terrein. Zo is er en paardenstal inclusief zijbeuken. En een extra kantoor (handig voor alle mensen die thuiswerken). En de garage? Die kan worden gebruikt als garage, hobbykamer én beschikt over een zolder. Met zó ontzettend veel ruimte zijn we nu al aan het fantaseren over onze droom mancave.

funa alpaca boerderij
De vraagprijs: 1.7 miljoen euro

Een grote woning betekent helaas ook een grote prijs. Deze gigantische Alpaca boerderij staat te koop voor maar liefst 1.7 miljoen euro. Eerlijk? Dat is het ook wel waard.

funa alpaca boerderij funa alpaca boerderij funa alpaca boerderij