Funda

Funda blikvanger: wordt nu eigenaar van een 18 holes golfbaan

funda-18-holes-golfbaan
(Foto: Funda)

Ben jij een fanatieke golfliefhebber? Dan heb je misschien weleens gedroomd van het runnen van je eigen golfbaan. Grijp nu je kans om je droom tot realiteit te maken met de Golftuin in Zwolle.

Deze prachtige locatie staat nu te koop op Funda Business. Het gaat om een fantastische 9 holes par 3 golfbaan met dubbele afslagplaatsen bij elke hole, waardoor je zowel 9 als 18 holes kunt spelen. Maar zoals je al aan voelt komen: er hangt een pittig prijskaartje aan.

Golftuin Zwolle: meer dan alleen golfbaan

Naast de golfbaan herbergt dit terrein aan de Harculose Esweg 2 in Zwolle ook de Orangerie, een multifunctioneel gebouw dat fungeert als receptie, horecagelegenheid en beschikt over meerdere vergaderzalen.

En als kers op de taart staat er midden op het terrein een luxe landhuis met woonbestemming. De vraagprijs van al dit moois? Dit schitterende complex kan voor jou zijn voor € 2.350.000 k.k.

Charmant horecagebouw

Loop je door de entree het terrein op, dan zie je eerst de Orangerie, een charmant gebouw dat in 2015 is neergezet. Met stenen muren en een dak bedekt met dakpannen, beslaat het een oppervlakte van 240 m².

De begane grond herbergt een entree met een hal, waar je een vaste trap naar de eerste verdieping en twee toiletten vindt. Vanuit de hal betreed je het restaurant dat is uitgerust met een bar/receptie en een aparte keuken.

Op de eerste verdieping vind je een vide, 2 vergaderruimtes, 2 sanitaire ruimtes met 2 toiletten en een extra bergruimte. Bovendien is er een zolder op de tweede verdieping.

funda-18-holes-golfbaan
(Foto: Funda)

Het luxe landhuis: een stukje paradijs

We gaan naar het landhuis: het biedt veel privacy en heeft een woonbestemming. Dit landhuis, ook gebouwd in 2015, ligt midden op de golfbaan. Dit ruime en luxe huis biedt circa 300 m² leefruimte. Loop je naar binnen dan betreed je eerst een ruime hal met garderobe, toilet en een trap naar de eerste verdieping.

Vanuit hier heb je toegang tot de grote Z-vormige woonkamer, een ruime woonkeuken met kookeiland, openslaande deuren naar een ruime veranda en zelfs een kantoor. Op de eerste verdieping vind je een overloop, badkamer, apart toilet, 3 ruime slaapkamers en een inloopkast.

funda-18-holes-golfbaan - horeca
(Foto: Funda)

Verken het golfterrein

Naast het landhuis staat een veldschuur, opgetrokken uit hout en ook voorzien van dakpannen. Deze schuur wordt gebruikt als werkplaats en opslag voor de machines van de golfbaan. Binnenin vind je de technische installatie voor de beregening, samen met een ruimte die 34 lockers herbergt.

En dan is er natuurlijk nog het ultieme unique selling point: de golfbaan zelf. Verdien geld met toegangsprijzen, abonnementen en horeca en natuurlijk kun je zelf ook lekker wanneer je wilt een balletje slaan. De golfbaan beschikt over 9 holes par 3 golfbaan.

De baan is op een fraaie, landschappelijke manier aangelegd. Iedere hole is voorzien van 2 afslagplaatsen. Dit geeft golfers de mogelijkheid om de baan dus als 9 holes of als 18 holes baan te gebruiken.

funda-18-holes-golfbaan
(Foto: Funda)

Investeer je eigen vermogen in deze golfbaan

Golftuin Zwolle biedt een unieke kans om niet alleen van een prachtige golfervaring voor jezelf te genieten, maar ook om een compleet bedrijf met alles erop en eraan te verwerven.

Maar de vraagprijs is niet voor iedereen weggelegd en vergeet ook niet dat voor de aankoop van een recreatiebedrijf minimaal 40% eigen vermogen nodig is voor een financiering.

funda-18-holes-golfbaan
funda-18-holes-golfbaan
funda-18-holes-golfbaan
funda-18-holes-golfbaan
funda-18-holes-golfbaan
funda-18-holes-golfbaan