Travel

Dit is de goekoopste volwaardige en schattigste camper ter wereld

frosch camper keuken

Rondreizen met een camper is voor veel mensen het ultieme gevoel van vrijheid. Dit is ook de reden dat campers zo enorm populair zijn. Het grootste nadeel van  is dat ze vaak bizar prijzig kunnen zijn. Op deze Duitse Frosch na, deze kun je voor een prikkie kopen en biedt ook nog eens twee slaapplekken en een keuken. Hoe dan?! 

Frosch camper

De Frosch camper is volledig elektrisch en rijdt dus niet op diesel zoals de meeste campers. De Frosch campers worden gemaakt in Berlijn en lijken een beetje op de microcars van vroeger. Het zijn volwaardige campers met een hele aandoenlijke en schattige uitstraling.

De Frosch heeft iets weg van de Piaggo Ape, het zijn namelijk beide driewielige scooters. Je kunt met twee personen tegen elkaar aan zitten en je kunt de Frosch besturen met een bromfietsstuur. Je zult in ieder geval opvallen met deze mini-camper.

Frosch, camper,

Pro-versie

De pro-versie van deze camper heeft ook deuren en een verwarming. Achterin heb je een klein laadruimte waar je jouw spullen in kwijt kunt. Het model is daarnaast ook leverbaar met een kampeerset. Boven de laadruimte kun je een tent uitvouwen. Je kunt dus heerlijk de natuur in met jouw kleine mini-camper.

Op de laadruimte onder de tent is ook ruimte voor een volledige keukenset. Deze kun je tijdens gebruik uitklappen. Deze keuken is van alle gemakken voorzien. Denk aan een fornuis, bestek en serviesgoed. Je kunt hem afdekken met een handig zonnezeil. Lekker kokkerellen in de natuur.

Vakantie dicht bij huis

Heeft dit geniale ding ook nadelen? Jawel. De elektromotor is slechts 3,4 pk sterk en heeft daardoor een topsnelheid van 40 kilometer per uur. Het rijbereik is beperkt tot 60-80 kilometer. Eventjes naar zuid-Frankrijk zit er dus niet in. Toch is het een enorm handige camper als je van de Nederlandse natuur wilt genieten.

Het duurt ongeveer zes uur voordat deze camper volledig is opgeladen. De basisversie van deze Camping Kit kost 3990 euro. De ‘Pro’ versie heb je voor 4990 euro. Prima prijzen voor zo’n leuk ding. Check Frosch voor alle info.

Op zoek naar iets meer comfort? Met deze Big Green Egg-camper maak je een smakelijke roadtrip