Film & Serie

Angstaanjagende horrorserie From laat je vanaf begin in zweten uitbarsten

horrorserie-from-epix

Het team achter EPIX’s nieuwste horrorserie From heeft de verwachtingen hoog doen oplopen. Deze zogenaamde ‘mystery-box-show’ is een spannende, angstaanjagende serie waar je ongetwijfeld nachtmerries van gaat krijgen. Ben jij een fan van het genre horror? Dan raden we je aan om zeker verder te lezen.

Horrorserie From door EPIX

Het verhaal speelt zich af in een klein stadje die rechtstreeks uit de hel lijkt te komen. Iedereen die hier per toeval beland komt al snel vast te zitten, onmogelijk in staat om weg te komen. “From” verspilt geen tijd met het rustig opbouwen van de serie. In de openingsscène zie je inwoners van het dorp zich haasten om de ramen en deuren te sluiten voordat het donker wordt.

Vervolgens wordt er een sprong gemaakt naar de slaapkamer van een jong meisje. Er wordt op haar slaapkamerraam getikt door een oudere vrouw die beweert haar oma te zijn, die vraagt of ze naar binnen mag komen. De nasleep van deze openingsscène zorgt ervoor dat je als kijker direct in het verhaal wordt getrokken.

EPIX From – vergelijking met Lost

Het duurde niet lang voordat de vergelijking werd gemaakt met de serie Lost. Beide series draaien om een cast die gestrand is in een raadselachtige setting, ver verwijdert van de bewoonde wereld, waarbij je als kijker geen idee hebt waar het verhaal naartoe gaat. Wel leunt From meer naar het horrorgenre, mede door de veelfout van bloederige scènes.

Ondanks dat we pas vier afleveringen hebben kunnen bekijken, heeft From ons vanaf het eerste moment bij de keel gegrepen. Elke aflevering maakt je als kijker nieuwsgieriger naar welke kant het verhaal opgaat. Horrorserie From is wat ons betreft onmisbaar op het kijklijstje van iedere liefhebber van griezelige films.

horrorserie-from-epix

Horrorfilms en series

Horrorfilms en series zijn ontworpen om ons van streek te maken, onze diepste angsten op te roepen en onze meest primaire instincten op te wekken. Of het nou de adrenalineshot is die je ervan krijgt, of een paar uur lang het pure escapisme. Veel mensen, waaronder wij, krijgen er gewoon geen genoeg van. Houdt daarom onze website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste producties.