Geld & Carrière

Voor slechts 213 euro lease jij een eigen frietkraam

frietkraam kopen 213 euro
Foto: Eigen bewerking

Stel je voor: een zonnige dag op een bruisend festival. Veel vrolijke mensen met trek die afkomen op de geur van verse frietjes in de lucht. En jij die bakken met geld verdient met het verkopen van patat en snacks vanuit je eigen frietkraam nota bene. Met deze Friet Eco Trailer 220 is de droom realiseren van een carrière als frietverkoper laagdrempeliger dan ooit. Laten we eens kijken wat deze kleine krachtpatser allemaal te bieden heeft.

Maak kennis met de Friet Eco Trailer 220

Laten we bij het begin beginnen: wat is het precies voor frietkraam? Het is een compacte, maar krachtige foodtrailer die geschikt is voor zowel beginners als ervaren ondernemers. Met een set standaardopties zoals 2x base 600 elektrische friteuses van 10 liter, een roestvrijstalen frietbak van 120 cm en een roestvrijstalen afzuigkap met roosters, heb je alles wat je nodig hebt om je klanten te verwennen met heerlijke friet en snacks.

De benaming frietkraam of patatkraam voelt vertrouwd, maar je kunt het net zo goed een foodtrailer, foodtruck(je), promotiewagen of verkoopwagen noemen. De frietkraam bied je de vrijheid om jouw culinaire passie te delen. Dat kan op veel verschillende manieren, bijvoorbeeld op festivals, feesten en evenementen: eigenlijk kun je van elke gelegenheid een smakelijk feestje maken met deze veelzijdige mobiele keuken.

frietkraam-beginnen-carriere

Deze frietkraam is compact én prachtig

De meest opvallende aspecten van de frietkraam zijn de compactheid en de efficiëntie. Met zijn lichte gewicht kun je hem eenvoudig achter je auto koppelen en de show stelen op festivals, feesten en andere evenementen De producenten van de Eco Trailer rekenden uit dat je na ongeveer 3100 porties friet jouw investering al hebt terugverdiend. En dat is niet alleen goed voor de smaakpapillen van je klanten, maar ook voor je portemonnee.

De frietkraam kun je helemaal tunen met je eigen kleur, logo of huisstijluitvoering, zodat je jouw ideale kar hebt. Zo val je nog meer op tussen de menigte en creëer je een herkenbare merkidentiteit. Van liefhebberij tot professioneel ondernemen en van bijverdienste tot fulltime baan, deze trailer opent de deuren naar een wereld vol friet- en snackmogelijkheden. Inspiratie nodig voor een leuke naam voor je frietkraam? Denk eens aan Fries with Benefits, Frietamientje, Siegfriet & Roy of Hete Ballen en Warme Staven.

Friet Eco Trailer - drievoud

Maak je frietdromen waar

Misschien vind je jouw huidige baan een sleur, of wilde je sowieso al de horeca in? Dan is dit je kans: zonder een enorme investering sta jij straks professioneel friet en snacks te verkopen. De prijs is namelijk goed te doen, zeker als je het vergelijkt met de prijzen van minder compacte foodtrucks en aanverwante voertuigen. De Friet Eco Trailer 220 is voor jou voor een vanaf-prijs van € 16.375,- maar je kunt ‘m ook leasen: vanaf € 213,- per maand. Dat is een avondje werken en je bent er al!

Voor de overzichtelijkheid zetten we de belangrijkste specificaties voor je op een rij:

  • Afmetingen: Hoogte: 258 cm, Breedte: 203 cm
  • Lengte: Zonder dissel: 220 cm, Met dissel: 357 cm
  • Gewicht: Leeggewicht: 550 kg
  • Stroomaansluiting: 400 volt
  • Lichtgewicht, geschikt voor B-rijbewijs

Wil je liever iets anders verkopen?

Misschien wil je liever gezonde voeding verkopen en een saladbar beginnen. Dat kan ook: op de site van Multiwagon, de producent van de Friet Eco Trailer tref je nog een hele reeks compacte foodtrailers. Bijvoorbeeld voor diverse voeding, popcorn, suikerspinnen, poffertjes, ijs, cocktails en ga zo maar door. Check alle concepten op de site van Multiwagon, de makers van de Eco trailer 220.