Women

Frederique Ligtvoet heeft het perfecte figuur voor een krappe bikini

Frederique Ligtvoet

Soms komen we dames tegen die zo heet zijn dat onze tijdlijn ervan gaat smelten. Frederique Ligtvoet is zo’n dame. Zij tilt modellenwerk naar een hoger niveau, en wij staan klaar om haar daarbij te helpen. Ze is behalve een veelgevraagd model ook een populaire influencer. Wij wilden wel eens kennismaken met deze mooie dame.

Model en influencer

De meeste modellen zijn ook actief als influencer op social-media, kijk maar naar Afille Lowe. Frederique heeft met haar modellenwerk een aardige cv opgebouwd, ze staat onder contract bij Talent Model Management, maar ze staat ook al jaren in de FHM500, waar we Abbey Hoes van kennen. naast haar professionele bezigheden weet het model ook tijd vrij te maken om te genieten van de mooie dingen in het leven.

Ze gaat regelmatig sporten, en dat is duidelijk te zien aan haar afgetrainde lichaam. Zou ze dezelfde training als Suzanne Schulting volgen? Naast een ontspannende work-out gaat Frederique ook graag reizen om zoveel mogelijk van de wereld te zien. Ze is vaak op Ibiza te vinden, waar ze op hetzelfde strand te vinden is als onze eigen Yolanthe Cabau. Misschien kunnen ze een keer samen een fotoshoot doen.

Frederique Ligtvoet wordt aanbeden op Instagram

Frederique weet met haar aantrekkelijke uiterlijk niet alleen door fotografen gevolgd, maar ook door maar liefst 50K volgers op Instagram. Ze heeft een grote fanbase die haar graag volgen in alles wat ze doet. Ze weet in ieder geval haar volgers aan zich te binden met stomende foto’s waarop ze poseert in bikini. Ze weet net zoals Heidi Klum hoe ze de camera moet verleiden, en dat zien wij graag gebeuren.

Omdat we blij zijn met de blonde schoonheid hebben we een heerlijke selectie foto’s samengesteld waarop ze uitdagend en verleidelijk staat te poseren. Zwemkleding staat haar geweldig, wie weet start ze in de toekomst haar eigen zwemkledinglijn. Tot die tijd kunnen we haar bekijken in de mooiste setjes. Deze dame is het bewonderen waard, check hieronder haar adembenemende foto’s.