Health

Frans Bauer’s afval-transformatie: 32 kilo lichter zonder dieet

Frans Bauers afval transformatie 32 kilo lichter zonder dieet
Foto: Instagram @fransbauer

Frans Bauer heeft iedereen versteld doen staan met zijn indrukwekkende gewichtsverlies van 32 kilo. Hoe heeft de Nederlandse zanger dit gedaan zonder een specifiek dieet te volgen? Lees in dit artikel het ‘magische’ geheim achter Frans Bauer zijn ongelooflijke transformatie!

De transformatie: van 120 naar 88 kg

Frans Bauer woog ooit 120 kilo, een getal dat hem schokte en deed beseffen dat het tijd was voor verandering. In plaats van te kiezen voor een trendy dieet, besloot Frans zijn portiegrootte te verkleinen. Hij eet nog steeds alles wat hij vroeger at, maar in kleinere porties, en drinkt veel water. Wist je trouwens dat het drinken van lauw water gezonder kan zijn dan het drinken van normaal water?

Naast het aanpassen van zijn dieet, is Frans ook méér gaan sporten. Elke dag is hij minimaal een uur in beweging, waaronder fietsen, steppen, hardlopen, en krachttraining. Hij houdt een strak sportschema aan en loopt vier keer per week 15 kilometer. Als Frans nou echt veel wilt afvallen, kan hij gaan padellen of een andere sport die veel calorieën verbrandt.

Frans Bauers afval transformatie 32 kilo lichter zonder dieet 01

Het geheim: geen dieet, gewoon discipline

Frans heeft in het verleden geprobeerd met shakes en andere diëten, maar zonder succes. Zijn huidige aanpak, gebaseerd op kleinere porties en meer beweging, heeft hem echter het gewenste resultaat gebracht. Hij is nu bijna terug op zijn oude gewicht van 86 kilo. Tevreden met zijn huidige gewicht, voelt Frans zich comfortabel met de aanpassingen in zijn levensstijl.

Het geheim achter zijn succes is geen magische pil of streng dieet, maar eenvoudige discipline en toewijding aan een gezondere levensstijl. Er zijn natuurlijk extreem veel manieren waarop jij een gezondere levensstijl kan bereiken. Misschien is het verhaal van Frans Bauer wel een inspiratie voor jou! Het bewijst dat je je doelen kunt bereiken zonder je favoriete voedsel op te geven!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frans Bauer (@fransbauer)