Media

Franka Vedder is de prachtige nieuwe vriendin van Freek Vonk

Franka Vedder Freek Vonk Vriendin

Freek Vonk heeft, na een tweejarige relatie met Eva Jinek, opnieuw de liefde gevonden. Dat Freek een goede smaak heeft was al bekend, ook deze keer scoort hij een bloedmooie dame. Maak kennis met zijn prachtige nieuwe vlam: de Amsterdamse blondine Franka Vedder.

Freek Vonk valt voor Franka Vedder

De 38-jarige Freek Jacobus Vonk was vorig jaar nog helemaal niet op zoek naar een nieuwe liefde. Toch is hij onlangs als een blok gevallen voor de prachtige Franka Vedder, een Amsterdamse onderneemster. “We zijn al een tijdje aan het daten”, aldus Freek in weekblad Story. “Het is nog te vroeg om van een relatie te spreken. Maar we vinden elkaar erg leuk.”

Franka Vedder is een model en onderneemster. Ze is mede-eigenaar van de sieradenlijn Vedder & Vedder en Franky Amsterdam. De prachtige blondine is 26 jaar oud en dus een aantal jaartjes jonger dan de televisiepresentator en bioloog.

Geruchten

Freek heeft altijd gezegd een gezin te willen stichten. In eerste instantie was dit ook het plan met Eva Jinek, dit is er echter niet van gekomen. Ze gingen uit elkaar omdat ze allebei een chaotisch leven leefden. Freek hoopt met Franka een gezin te stichten in de toekomst.

Wij begrijpen direct waarom Freek op Franka is gevallen. Met haar prachtige blonde haren, mooie ogen en torenhoge ambitie is dit een vrouw waar je mee gezien wilt worden. Om jullie kennis met haar te laten maken hebben we een aantal interessante Instagram foto’s van haar uitgelicht: