Netflix

Frank Lammers schittert crimineel goed in misdaadthriller op Netflix

Frank Lammers

Frank Lammers, die we kennen uit de hitserie Undercover heeft wederom een geweldige prestatie neergezet in zijn nieuwste film The Takeover, waar hij naast Holly Mae Brood en Géza Weisz een hoofdrol vertolkt. De film is binnenkort te zien op Netflix en wordt nu al de beste Nederlandse misdaadthriller van het jaar genoemd. Wij namen de synopsis even onder de loep.

The Takeover op Netflix

In de Nederlandse misdaadthriller The Takeover zien we Mel Bandison (Holly Mae Brood), een ethische hacker die in een hightech zelfrijdende bus een hack onschadelijk maakt. Door het onschadelijk maken van de hack legt ze per ongeluk het netwerk van een criminele organisatie plat, waarna haar hele leven overhoop komt te liggen. Ze wordt opgejaagd door een groep professionele criminelen, die haar aan willen pakken voor het voorkomen van een gigantische data breach.

Ze kan niet naar de politie, want ze wordt ook door hen gezocht. De criminelen hebben een deep fake video van haar online gezet waarin Mel een moord pleegt. Ze staat met haar rug tegen de muur, en moet op zoek naar een oplossing. Ze duikt hierop onder bij Thomas Deen (Géza Weisz) Haar enige uitweg is de hulp van haar oude mentor Buddy Benschop (Frank Lammers) die op zoek gaat naar bewijzen om de onschuld van Mel aan te kunnen tonen.

the takeover frank lammers netflix trailer

Frank Lammers in Netflix-thriller

De spannende misdaadthriller The Takeover is geschreven door Hans Erik Kraan en Hans Bot. Holly Mae Brood vertolkt samen met Géza Weisz de hoofdrollen. Weisz kennen we uit de films De Grote Slijmfilm en de serie Flikken Maastricht. Holly Mae schitterde in de serie Meisje van Plezier en was de stemactrice voor de animatiefilm Sing. Ze is wat ons betreft ook één van de mooiste vrouwen van Nederland. We kunnen dus ook genieten van Frank Lammers in deze spannende thriller.

Lammers kennen we uiteraard van de tv-reclames van Jumbo, maar hij wist zichzelf onsterfelijk te maken door de hitserie Undercover, waarin hij de rol van Ferry Bouman op geniale wijze wist neer te zetten. De acteur timmert hard aan de weg als het gaat om zijn carrière op televisiegebied, en heeft daar een aardig vermogen mee weten op te bouwen. Zijn rol als Buddy benschop in The Takeover kan nu dus worden toegevoegd aan zijn indrukwekkende portfolio.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frank Lammers (@franklammersofficial)