Life

Gebruik deze 5 domme foto’s absoluut niet op je datingprofiel

fotos-niet-gebruiken-datingprofiel

Op zoek naar de perfecte match? Het kiezen van de juiste foto’s voor je datingprofiel kan een wereld van verschil maken. We weten allemaal dat een foto meer zegt dan duizend woorden, maar soms kunnen de verkeerde foto’s de verkeerde boodschap overbrengen. Maar wat voor foto’s kan je dan eigenlijk beter vermijden op je datingprofiel? Geen zorgen. Wij zetten de grootste fouten rondom foto’s op een rijtje voor je.

1. De Ex-factor

Er is niets ergers dan een foto waarop je omringd wordt door je ex. Dit kan verwarrend overkomen op potentiële matches. Je wilt jezelf presenteren als beschikbaar en klaar voor nieuwe verbindingen. Dus zorg ervoor dat je ex-partners geen plaats innemen op je datingprofiel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

2. De mysterieuze silhouet

Misschien heb je wel een foto met een prachtige zonsondergang waar je zelf op staat, maar zorg ervoor dat je goed te zien bent op deze foto. Hoewel zo’n foto voor jou mooie herinneringen kan opbrengen, heeft een potentiële match er erg weinig aan als je zelf amper te zien bent!

3. De feestbeest foto

Feestfoto’s kunnen een geweldige herinnering zijn, maar ze zijn niet altijd geschikt voor je datingprofiel. Foto’s waarop je dronken bent of in een uitbundige sfeer verkeert, kunnen de verkeerde indruk wekken. Ze kunnen suggereren dat je vooral geïnteresseerd bent in feesten en bijvoorbeeld niet serieus aan je toekomst werkt. Het constant praten over feesten is ook niet wat je wilt doen op een eerste date!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jack Denmo (@jackdenmo)

4. De badkamerselfie

Badkamer selfies hebben de reputatie gekregen een beetje cliché te zijn. Hoewel je er misschien goed uitziet, kan een spiegel selfie in de badkamer afleidend zijn, vooral als de wc te zien is op de foto! Kies in plaats daarvan voor een foto die je persoonlijkheid weergeeft op een minder voor de hand liggende manier.

5. De foto vol filters

We begrijpen dat filters soms een extra beetje flair kunnen toevoegen aan je foto’s, maar overdrijf het niet. Foto’s die te zwaar bewerkt zijn met filters kunnen onrealistisch overkomen. Potentiële matches willen natuurlijk een goed beeld krijgen van wie je bent, dus minimaliseer het gebruik van filters als je meer matches wilt.