For benzine parfum
Style

Ford brengt parfum die naar benzine ruikt op de markt

Stap jij ook altijd met een grote glimlach uit bij het tankstation? De geur van benzine is enorm verslavend voor veel mensen. Ford komt nu met een parfum met benzinegeur. Hierdoor heb jij de geur van benzine altijd en overal om je heen. Mannelijker gaat het niet worden!

Ford benzinegeur parfum

De Tesla’s en andere elektrische auto’s nemen steeds meer de autowereld over. Dit gaat ten koste van die heerlijk geur van benzine. Ford wil daar iets tegen doen. Speciaal voor de echte fans hebben zij een benzine parfum gelanceerd. Je kunt deze geur lekker in de auto, op jezelf of in je huis sprayen.

Wist je dat benzine zelfs een populairdere geur is dan wijn of kaas? Maar liefst 1 op de 5 mensen gaat de magische geur van benzine missen als hij of zij overstapt naar een elektrisch model. Gelukkig heeft Ford de ultieme oplossing op de markt gebracht: ‘Ford Mach-Eau’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ford Mustang Mach-E (@ford_mach_e)

Bijzondere aroma

De geur is een mix van rokerige akkoorden, heeft aspecten van rubber en dierlijke elementen. Hierdoor geven ze een knipoog naar het Mustang-erfgoed. Dit is de manier waarop Ford zelf hun nieuwe geur beschrijft. Het geurtje moet op een bijzondere manier benzine nabootsen. Deze speciale parfum is helaas nog niet te koop, je krijgt hem momenteel bij de aankoop van de Ford Mustang Mach-E GT, de nieuwe elektrische variant van de Ford Mustang.

Mooi staaltje marketing als je het ons vraagt! Hiermee brengen ze het ‘oude’ en het ‘nieuwe’ samen. Het design van het geurtje is geïnspireerd op een benzinepomp. Dit is de ultieme must-have voor benzine-liefhebbers! We hopen dat de parfum ook snel in de winkels komt te liggen.