Ford GT-Racecockpit
Tech

Met de Ford GT-Racecockpit kom je héél dicht bij de echte race ervaring

Met de Ford GT-Racecockpit verander je jouw game kamer in een race-circuit. Ben jij zowel autorace-fan als gamer en droom je ervan zelf te racen? Ford heeft een racecockpit op de markt gebracht waarin je droom héél dichtbij komt. De cockpit biedt een topervaring voor een middenklasse-prijs.

De nieuwe Ford GT-racecockpit

Ben jij hartstochtelijk fan van Max Verstappen, Lewis Hamilton of een andere coureur? Kruipen in de huid van je idool was nog nooit zo dichtbij. Maar ook als je geen favoriete coureur hebt, maar gewoon houdt van autoracen op zich kun je natuurlijk helemaal los gaan met de nieuwe Ford GT-Racecockpit.

Het gamestation bestaat uit twee delen: de GTElite-cockpit en de ES1 Seat in Ford GT Edition. Beide zijn ook los verkrijgbaar. De cockpit is compatibel met alle grote elektronicamerken, dus je kunt de set makkelijk nog verder uitbreiden met je eigen voorkeur voor sturen, pedalen et cetera.

Ford GT-Racecockpit

Cockpit biedt jou een ultieme rijervaring thuis

Het apparaat heet voluit de Next Level Racing® GTElite Ford GT Edition Cockpit. Misschien is het verstandig af en toe een wekker te zetten, zodat je jezelf dwingt een pitstop te maken. Anders vergeet je vrijwel zeker de tijd als je eenmaal achter het stuur zit voor een gamesessie. De cockpit is sowieso al een plaatje om te zien en bestaat uit een fraai blauw frame, met daarop gelaserde Ford-emblemen.

De Ford GT-Racecockpit biedt je een fantastische, realistische race-ervaring, met topklasse elementen voor een middenklasse prijs. De sterke stuur en pedal basis zijn top. De combinatie van multi-gevouwen stuur-, pedaal- en versnellingspookplaten met dik koolstofstaal voorkomt vervorming.  Al met al biedt de cockpit een sterk en stevig platform voor fanatieke racers.

State of the art racestoel

De ES1 Seat maakt de Ford GT-Racecockpit opstelling compleet. De comfortabele stoel is onder andere uitgerust met een comfortabele hoofdsteun waarin het logo van Ford GT in reliëf in verwerkt is. De antislip vloermat is voorzien van de logo’s van Ford GT en Team Fordzilla. De blauwe veiligheidsgordels zijn van Team Fordzilla. De stoel is speciaal voor racing games ontworpen volgens de laatste ergonomische inzichten.

Ford GT-Racecockpit

Wat kost de Ford GT-racecockpit?

Voor zoveel kwaliteit zijn de prijzen verre van afschrikwekkend. Zoals gezegd kun je de stoel en de cockpit los kopen. De GTElite-cockpit Ford GT Edition kost je dan 849 euro en de ES1 Seat Ford GT Edition 549 euro. Koop je de complete set, dan ben je iets voordeliger uit: de volledige Ford GT-racecockpit kost 1398 euro.