Style

Dit is de exorbitante horlogecollectie van bokser Floyd Mayweather

Floyd Mayweather horloges

Floyd Mayweather kennen we als legendarische bokser, maar ook als onverbeterlijke showman. De hele wereld mag de opzichtige kleding, sieraden en horloges zien die hij draagt. Zijn horlogecollectie alleen al is legendarisch en ongekend waardevol. We lichten een aantal van de absolute topstukken in zijn verzameling toe.

Eén van de rijkste sporters ter wereld

Zijn laatste officiële bokspartij was in 2017, daarna sloeg hij er nog wel in een paar showwedstrijden op los. De schattingen over het vermogen van Floyd Mayweather lopen uiteen. Hij heeft waarschijnlijk meer dan een miljard dollar bij elkaar gebokst, maar daar staat een extravagant uitgavenpatroon tegenover.

Zijn horlogecollectie is volgens insiders bijvoorbeeld meer dan 20 miljoen dollar waard. Volgens de laatste tellingen bezit de nu 45-jarige ex-bokser in totaal 41 zeer exclusieve klokjes. We zetten de meest opvallende exemplaren – en opvallend is bij Mayweather écht opvallend –  voor je op een rij. Hij kan met zijn collectie zeker tippen aan de collecties van bijvoorbeeld Roger Federer en David Beckham.

Audemars Piguet Royal Oak Offshore

Mayweather draagt soms een Audemars Piguet Royal Oak Offshore. Zijn exemplaar zit vol moet diamantjes, onder andere op de kast van het horloge en de band. De Royal Oak Offshore is iets groter en sportiever dan de standaard Royal Oak. Je kunt er eentje kopen voor rond de 100.000 dollar, maar het exemplaar van Mayweather is vast meer waard.

Floyd Mayweather horloges

Audemars Piguet Rainbow Chandelier

Exclusief is niet exclusief genoeg voor de bokslegende. Deze Royal Oak Rainbow Chandelier is geheel op maat naar zijn eisen en wensen samengesteld. The Rainbow Chandelier is afgewerkt met edelsteentjes zoals saffieren, smaragden, robijnen en natuurlijk mogen ook diamantjes niet ontbreken. De prijs is lastig in te schatten en op dit moment onbekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Hublot Big Bang Unico Haute Joaillerie

Floyd Mayweather heeft een samenwerking met horlogemaker Hublot. Ze passen perfect bij elkaar. Hublot maakt graag flashy horloges en Mayweahter draagt ze graag. Hij bezit een groot aantal Hublots, maar de Hublot Big Bang Unico Haute is echt de overtreffende trap van blingbling. Ook dit horloge is weer afgewerkt met een kapitaal aan edelsteentjes. Er zitten namelijk maar liefst 653 diamantjes in verwerkt. Vandaar ook de niet misselijke prijs van 1.1 miljoen dollar.Floyd Mayweather horloges - Hublot

Jacob & Co Rainbow Tourbillon

Floyd Mayweather lijkt toch wel een tikje geobsedeerd door diamant. Ook zijn Rainbow Tourbillon klokje van Jacob & Co is ermee bezaaid; 416 gele en witte diamantjes op wit gouden kast. Dit horloge is speciaal voor Mayweather gemaakt, maar er is een vergelijkbare uitvoering op de markt voor een prijs waar je een dikke vrijstaande villa voor koopt: 2 miljoen dollar.

Jacob & Co Billionaire III

Duizelt het je al van alle diamantjes, goud en waanzinnige bedragen? Het kan nog gekker. Het duurste horloge in de verzameling van Mister Money Floyd Mayweather is namelijk 18 miljoen dollar waard. Het gaat een tikje oversized horloge van Jacob & Co met, je raadt het al véél diamantjes. Het horloge heeft de toepasselijke naam Billionaire, voluit Jacob & Co Billionaire III.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floyd Mayweather (@floydmayweather)