Floris van Bommel sneakers big green egg
Food & Drinks

Floris van Bommel brengt Big Green Egg-sneakers op de markt

Elke BBQ-fan is gek op de Big Green Egg. Het Nederlandse schoenenmerk Floris van Bommel heeft nu samen met Big Green Egg unieke sneakers voor de echte liefhebber op de markt gebracht. Dit noem je een hele grillige samenwerking. 

Floris van Bommel x Big Green Egg

De sneaker is geïnspireerd op het groene BBQ-monster. Zowel in design als kleuren zie je duidelijk de match met de Big Green Egg. Vanaf nu flaneer jij volledig met jouw barcecue outfit. De sneaker is de nieuwe holy grail voor liefhebbers.

“We hebben het ontwerp lekker thematisch aangepakt. Tijdens ons onderzoek, een avondje culinair freestylen) op een barbecue, viel het vrolijk kringelende rookpluimpje op dat boven uit het schoorsteentje van de barbecue kwam. Dat werd ons uitgangspunt. Uiteraard mochten de typische deukjes in de groene keramische buitenkant van de barbecue niet ontbreken. Die hebben we verwerkt in het rubber van de stabilizer, achter bij de hiel”, zegt Floris van Bommel over zijn sneakers.

big, green, egg, sneakers, floris, van, bommel

Details en schort

De schoenen zijn voorzien van een aantal toffe details. Achter op de hiel staat ‘Big Green Egg, caution hot’. De zolen bestaan uit de kleuren oranje en zwart, geïnspireerd op hete kolen. Als jij achter de barbecue staat dan ben jij helemaal het mannetje met deze stappers. Let wel goed op, de schoenen zijn zoals elke Flors van Bommel van suède en leer en dus niet bestendig tegen de hitte.

Naast de sneakers komt het merk ook met een bijpassend schort. Dit schort heeft een industriële look en is gemaakt van leer met metalen stuks. Hiermee is jouw Green Egg outfit helemaal compleet. Het schort kost 149 euro en de sneakers zijn te koop voor 199,95 euro.

Is jouw maat online al op? Geen stress! De nieuwe lijn komt namelijk ook in alle winkels van Floris van Bommel en bij een aantal Big Green Egg-verkopers te liggen. Nu nog wachten op goed barbecueweer.