Media

Single mannen get ready: First Dates zoekt nieuwe kandidaten

first-dates-aanmelden
Ben je een single man, dan is dit je kans. (Foto: https://www.bnnvara.nl/firstdates)

Het is weer zover; het sfeervolle restaurant van het populaire tv-programma First Dates opent de deuren voor een gloednieuw seizoen vol romantische ontmoetingen. De aanmeldingen stromen binnen, maar er lijkt één klein probleempje te zijn: er zijn meer vrouwen dan mannen die hun kans wagen om de ware liefde te vinden. Gelukkig staat het team van First Dates paraat en zijn ze vastberaden om meer mannen binnen te halen.

Denice en Victor zoeken jou

In een video op het Facebook-account van First Dates richten presentator Denice Dest en barman Victor Abeln zich rechtstreeks tot de single mannen van Nederland. “Lieve vrijgezelle mannen”, begint Denice met een stralende glimlach. “We worden overspoeld met aanmeldingen van enthousiaste dames die dolgraag een leuke date willen. Maar jullie blijven een beetje achter, en dat kunnen we niet laten gebeuren!”

Victor voegt toe: “Dus, heren, als je zin hebt in een onvergetelijke avond vol liefde, gezelligheid, en natuurlijk een heerlijk diner aan onze bar, dan is dit het moment om actie te ondernemen! Geef je op en laat ons jouw perfecte match vinden. Wij van First Dates kunnen niet wachten om je te verwelkomen.”

First Dates

Single mannen opgelet

Dus, ben jij een single man en droom je ervan om dit jaar de liefde van je leven te ontmoeten? Dan is dit je ultieme kans om de sprong te wagen. First Dates verwelkomt iedereen, ongeacht leeftijd of achtergrond. Of je nu een jonge date avonturier bent of een oude wijze heer op zoek naar passie, dit programma biedt jou de mogelijkheid om die ene speciale persoon te vinden.

Aarzel niet langer en grijp deze unieke kans. Meld je aan via het First Dates inschrijfformulier en wie weet loop jij binnenkort hand in hand met je droompartner door het betoverende First Dates restaurant. Vertrouw op het beproefde succes van dit programma en laat de dames niet in de steek. Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur vol verrassingen, lachsalvo’s en mogelijk de liefde van je leven.

Aanmelden kan via de First Dates website

Voor meer informatie over First Dates en om je in te schrijven kun je terecht op de First Dates website. Wacht niet langer en geef jezelf de kans om de vonk te laten overslaan in het meest romantische restaurant van Nederland. Veel succes en wie weet vind jij binnenkort jouw perfecte match bij First Dates.