Dit zijn de 10 beeldschone finalisten van Miss Nederland 2023
Women

Dit zijn de 10 prachtige finalisten van Miss Nederland 2023

Dit najaar wordt er weer een beeldschone dame verkozen tot Miss Nederland. Vorig jaar mocht Ona Moody het kroontje op haar hoofd zetten, en heeft mag het stokje dit jaar doorgeven aan een andere prachtige dame. De 10 finalisten van dit jaar zijn bekend, die allen gaan strijden om de felbegeerde titel Miss Nederland 2023. We stellen deze sterke en onafhankelijke vrouwen graag aan jullie voor.

Finalisten Miss Nederland 2023

De Miss Nederland-verkiezing bestaat al sinds de jaren dertig van de twintigste eeuw, maar het is allang geen ‘vleeskeuring’ meer. Sinds 1989 vaart de verkiezing een andere koers, en gaat het vooral om de combinatie van uiterlijk, ambitie, en maatschappelijke betrokkenheid. Miss Nederland wordt sinds 2009 georganiseerd door Kim Kötter, een Nederlandse actrice, ondernemer en presentatrice.

Vorig jaar stonden er 10 finalisten in de rij, waarvan de knappe Vitória de Castro Barbosa er een van was. Ze ging er niet met de winst vandoor, maar heeft zichzelf wel op de kaart gezet. Een jaar later kunnen we wederom kennismaken met een tiental sterke en onafhankelijke vrouwen die allen hun eigen verhaal hebben. We zetten ze hieronder even op een rijtje, want ze verdienen uiteraard een podium.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FHM Nederland (@fhm_nederland)

1. Beate van der Weide

Beate van der Weide studeert rechten en reist graag de hele wereld over. De blondine heeft de beauty én de brains, en dat maakt haar uitermate geschikt om Miss Nederland 2023 te worden.

2. Rikkie Kolle

Rikkie Kolle is een Nederlands model met Molukse roots. Ze heeft overduidelijk ervaring met poseren voor een camera, en staat met recht in de finale van Miss Nederland 2023. Ze houdt overigens ook van acteren, en is dus een echte alleskunner.

3. Habiba Mostafa

Habiba Mostafa is een vrolijke krullenbol die makkelijk een plaatsje tussen de mooiste brunettes van Nederland zou kunnen bemachtigen. haar vakgebied is beauty, en is werkzaam in een kliniek voor laserbehandelingen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Habiba 𓂀 (@habiba.kht)

4. Ruby-Ann Chwatchko

Ruby-Ann Chwatchko is een liefhebster van alles wat met fitness en een healthy lifestyle te maken heeft, en dat is te zien, want de blondine ziet er prachtig uit. In haar vrije tijd ligt ze graag op het strand, zo was ze eerder in Tulum, de badplaats waar Jutta Leerdam dit jaar ook was te vinden.

5. Nazeli Kouki

Nazeli Kouki staat met recht in de finale van deze prestigieuze missverkiezing, want ze ziet er adembenemend uit. Ze doet een opleiding tot tandarts, en is ook actief op YouTube, het platform waar de carrière van Jade Anna ook begon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nazeli Kouki (@nazkouki)

6. Chanille Hupsel

Chanille Hupsel is een ervaren ondernemer, en weet als geen ander hoe ze haar eigen boontjes moet doppen. Deze sterke en onafhankelijke dame heeft Surinaamse roots, en heeft een voorliefde voor fashion. Ze zal zeker stralen tussen de andere knappe finalisten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chanille Romy (@chanilleromyy)

7. Lidewei van der Staaij

Lidewei van der Staaij is geboren voor een leven in de spotlights. Ze is namelijk een ervaren model die graag op komt draven voor een waanzinnige fotoshoot. Dat ze fotogeniek is blijkt wel uit het feit dat ze bij verschillende modellenbureaus staat ingeschreven. Deze dame is werkelijk een plaatje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lidewei Lena Angela (@lena_angela_)

8. Nathalie Mogbelzada

Nathalie Mogbelzada heeft ervaring met missverkiezingen, want ze heeft al aan verschillende verkiezingen meegedaan. Deze dame weet heel goed wat ze wil, en gooit al haar passie in haar doelen. Deze meid reist ook graag, zo was ze eerder in de Verenigde Staten, de plek waar Emily Salch ook is te vinden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nathalie Yasmin (@nathalieyms)

9. Christina Cairo

Christina Cairo heeft duidelijk het bloed van een model in zich, want ze ziet eruit om door een ringetje te halen. Deze finalist is gek op fashion, en laat zich het liefste fotograferen terwijl ze model staat voor de meest unieke setjes. Christina is een echte beauty.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door C H R I S T I N A ® (@christinacairo)

10. Lou Dirchs

Tot slot staat de knappe Lou Dirchs op een voetstuk, en daar zal ze graag blijven staan. Deze natural beauty hoeft niet veel te doen om op te vallen, want ze heeft het uiterlijk van een superster. Het zal voor de jury zeer pittig worden om een keuze te maken uit al deze schoonheden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lou (@loudirchs)