Films en series op Netflix in juli
Netflix

Dit zijn de beste films en series op Netflix in juli

Er komen gigantisch veel nieuwe films en series op Netflix in juli uit. Ook in juli kunnen we weer uitkijken naar enkele van de beste titels die de streamingdienst te bieden heeft. In dit artikel lees je wat je allemaal kan verwachten. Lees daarom vooral verder.

Films en series op Netflix in juli

Omdat deze lijsten een beetje overweldigend kunnen zijn door de hoeveelheid, zijn we begonnen aan het begin van de maand. We hebben een kleine selectie gemaakt van de films en series die in het begin van volgende maand uit zullen komen, en waar wij persoonlijk het meeste naar uitkijken. We zullen je niet langer in spanning houden.

Stranger Things (seizoen 4 – volume 2) 1 juli

Stranger Things bewijst al vier seizoenen lang dat het één van de beste series is die Netflix te bieden heeft. Het nieuwe seizoen stelt ons allesbehalve teleur. Het laatste deel van het vierde seizoen zal echter ‘slechts’ bestaan uit twee afleveringen. Het goede nieuws is dat deze minimaal 2 uur per stuk zullen duren.

Blair Witch (2016) 3 juli

De iconische horrorfilm uit 1999 is alom bekend bij elke liefhebber van het horrorgenre. Deze versie is echter een reboot van die uit 1999. De film gaat over een vriendengroep die op weg is naar het bos waarvan wordt aangenomen dat het wordt bewoond door de ‘Blair Witch.

Bill Burr: Live at Red Rocks (2022) 12 juli

Bill Burr is één van onze meest favoriete comedians van het moment. Inmiddels heeft hij al een aantal Netflix-specials op zijn naam staan, en daar komt op 12 juli een nieuwe bij. Bill Burr praat in zijn nieuwe special over cancel-cultuur, feminisme en slechte recensies van zijn vrouw.

Resident Evil (seizoen 1) 14 juli

We schreven al eerder over de eerste live-action serie over één van de meest iconische videogame franchises aller tijden, en op 14 juli is het eindelijk zover. Resident Evil is een titel waar wij al tijdenlang naar uitkijken, dus zet deze datum maar vast in je agenda.

Uncharted (2022) 15 juli

Hoewel de film het succes van de videogame nooit echt heeft kunnen ervaren, is Uncharted de film toch een welkome toevoeging aan het lijstje. Met Mark Wahlberg en Tom Holland in de hoofdrol is het een vermakelijke actiefilm die heerlijk wegkijkt op een regenachtige dag. Niet vergeten te checken dus.

Films en series op Netflix

Natuurlijk komen er juli nog een hele hoop andere films uit op onze favoriete streamingdienst. Alle bovenstaande titels zijn slechts een selectie van de films en/of series waar wij persoonlijk het meeste naar uitkijken. Wil je meer weten over de nieuwste releases op Netflix? Lees ook eens één van deze artikelen: