amazon prime
Film & Serie

5 beste films en series op Amazon Prime in september

Hoewel het zomerfilmseizoen bijna ten einde loopt (in hoeverre het ooit begonnen is), staat de lijst met nieuwe releases van Amazon Prime voor september 2021 boordevol geweldige opties om de aankomende herfstmaanden mee door te komen. Dus als je nog op zoek bent naar een nieuwe film of show, speur niet verder! Dit zijn de 5 beste films & series die zullen verschijnen op Amazon Prime in september.

5 beste films & series op Amazon Prime in september

Persoonlijk zijn wij groot fan van Amazon Prime. Er is een grote verscheidenheid aan goede films en series te vinden op de streamingdienst. Daarnaast zitten ze allesbehalve stil. Iedere maand komt er een nieuw arsenaal aan titels uit, wachtend op ons om te gaan bingen. Deze maand is daar geen uitzondering op.

1. Big Mommas: Like Father, Like Son (1 september, 2021)

Een echte comedy klassieker met Martin Lawrence in de hoofdrol. Hij keert in het derde deel terug als FBI-agent Malcolm Turner en als zijn alter ego ‘Big Momma.’ Nadat Malcolm zijn nieuwe partner Trent getuige is van een moord gaan ze undercover op een meisjesschool. Ze doen zich voor als Big Momma en studente Charmaine, en moeten de moordenaar vinden voordat hij weer toeslaat.

2. Creepshow seizoen 1 (1 september, 2021)

In het eerste seizoen van de horror-anthologiereeks Creepshow, geïnspireerd op de gelijknamige film uit 1982, worden verhalen verteld van schrijvers als Stephen King en Christopher Buehlman. De serie bestaat uit zes afleveringen met twee horrorverhalen per aflevering. Ben je een fan van griezel films/series? Dan is deze een absolute aanrader!

3. The Voyeurs (10 september, 2021)

In The Voyeurs verhuist een koppel naar een prachtige loft in het centrum van Montreal. Ze merken dat ze steeds meer geïnteresseerd raken in het seksleven van hun excentrieke buren. Wat begint als een nieuwsgierigheid verandert langzaam in een obsessie, nadat ze ontdekken dat een van deze buren de ander bedriegt. Verleiding en verlangen zorgen ervoor dat hun levens op onverwachte manieren in elkaar verstrikt raakt, met dodelijke gevolgen.

4. American Traitor: The Trail of Axis Sally (17 september, 2021)

American Traitor: The Trial of Axis Sally is gebaseerd op een waargebeurde verhaal. Je volgt in deze film het leven van de Amerikaanse Mildred Gillars (Meadow Williams) en haar advocaat (Al Pacino), die worstelen om haar reputatie te redden.

Mildred werd ook wel “Axis Sally” genoemd. Dit kwam omdat ze nazi-propaganda aan Amerikaanse troepen tijdens de Tweede Wereldoorlog uitzond. Je volgt in deze film haar uiteindelijke gevangenneming in Berlijn en het daaropvolgende proces wegens verraad tegen de Verenigde Staten.

5. Goliath – Seizoen 4 (24 september, 2021)

In deze geweldige Amazon Prime Original Series volg je de alcoholische advocaat Billy McBride. In het laatste seizoen keert Billy terug naar zijn ‘Big Law-roots’ nadat Patty een baan aanneemt bij een prestigieus advocatenkantoor in San Francisco. Samen proberen ze een van Amerika’s meest verraderlijke ‘Goliaths‘ neer te halen: de opioïde-industrie.

Films en series op Amazon Prime

Op Amazon Prime zijn talloze goede films en series te vinden. Met titels als Tom Clancy’s: Without Remorse en De Oost weet de Amerikaanse streamingdienst hoge ogen te gooien in zowel binnen als buitenland. Houdt onze website goed in de gaten als je op de hoogte wil blijven van de nieuwste releases.