amazon prime
Film & Serie

De 5 beste films en series in februari op Amazon Prime

Een nieuwe maand, een reeks gloednieuwe titels die naar Amazon Prime komen. Elke vier weken worden er verschillende films, series en tv-programma’s toegevoegd aan de bibliotheek van Amazon. Wij raden de titels aan die de moeite waard zijn om te kijken, zodat jij geen moeite hoeft te doen.

Films en series op Amazon Prime in Februari

Wij hebben voor je uitgezocht wat je het beste kan kijken in februari op Amazon Prime. Om vast een beetje in de stemming te komen kan je in dit artikel ook gelijk de trailer kijken van de desbetreffende film en/of serie. Hoewel er tientallen nieuwe titels aan zitten te komen, zijn ze niet allemaal de moeite waard. Dit zijn de vijf beste:

1. Alpha Dog (2006)

Het is niet iedere dag dat je Justin Timberlake kan bewonderen in een Hollywood-film. Samen met Bruce Willis en Sharon Stone zetten deze drie toppers met Alpha Dog een indrukwekkende performance neer.

‘De drugsdealer Johnny Truelove en zijn vrienden ontvoeren de beïnvloedbare jongere broer van een drugsverslaafde, die nog een schuld heeft open staan. De wereld ziet er echter totaal anders uit als Frankie (Justin Timberlake), zich bevriend met de jonge ontvoerders.’

2. The A-team (2010)

Deze remake van de iconische serie The A-team uit de vorige eeuw is een must-see voor iedereen die houdt van een beetje actie. Hannibal Smith (Liam Neeson) is de leider van een hecht team van elite agenten. Smith en zijn mannen worden beschuldigd van een verschrikkelijke misdaad en gebruiken hun speciale talenten om hun namen te zuiveren en de dader te vinden.

3. Reign of Fire (2002)

Christian Bale speelt samen met Matthew McConaughey in de bloedstollende actiefilm Reign of Fire. Na eeuwenlang in een diepe slaap te zijn geweest, terroriseert een draak de wereld en zet alles in vuur en vlam. Het beest probeert de wereld zoals wij die vandaag de dag kennen over te nemen.

4. Reacher (2022) seizoen 1

Wanneer de gepensioneerde agent Jack Reacher wordt gearresteerd voor een moord die hij niet heeft gepleegd, bevindt hij zich midden in een samenzwering vol corrupte agenten, louche zakenlieden en sluwe politici. Het eerste seizoen van Reacher is gebaseerd op de bestseller Killing Floor van Lee Child.

5. The Protégé

Toen ze nog heel jong was werd Anna gered door de legendarische huurmoordenaar Moody. In de jaren groeit ze uit tot de meest beruchte en bekwame huurmoordenaar ter wereld. Wanneer Moody vermoord wordt zweert Anna dat ze wraak wil nemen voor de man die haar alles geleerd heeft.