films en series
Film & Serie

De 5 beste films en series op Netflix in september

Netflix heeft een niet eerder vertoonde glimp gedeeld van wat er in september 2021 allemaal te zien gaat zijn op de streamingdienst. Deze zomer is er een arsenaal aan fantastische shows en films uitgekomen. Het lijkt er nu op dat Netflix deze lijn gewoon doortrekt in September. Dit zijn de 5 beste films en series die aankomende maand gaan uitkomen.

Films en series op Netflix

Er staat weer veel op de agenda voor Netflix, zeker als je kijkt naar alle Netflix originals die deze maand gaan verschijnen op ons beeldscherm. Er zitten een aantal shows tussen waar wij al tijden naar uitkijken. Vorige maand behandelde we de 5 beste films en series op Netflix in Augustus. Dit keer is het tijd voor, je raadt het al, de maand september.

1. La Casa de Papel seizoen 5, deel 1 (3 september 2021)

We hebben lang moeten wachten op het vijfde, en tevens laatste seizoen van de Spaanse hitserie, en aan de IMDB score te zien zullen nog veel meer andere mensen hiernaar uitkijken. Helaas zal het laatste seizoen in twee delen uitgebracht worden. La Casa de Papel seizoen 5, deel 1 verschijnt op 3 september en het tweede en tevens laatste deel op 3 december 2021.

2. Into The Night seizoen 2 (8 september 2021)

Into the Night is een dystopische thriller. De Belgische sci-fi serie is gebaseerd op de roman The Old Axolotl van Jacek Dukaj en speelt zich af in een apocalyptische tijd. De serie volgt een groep passagiers die aan boord zitten van een gekaapt vliegtuig vanuit Brussel. Door een apocalyptische gebeurtenis worden alle levende wezens gedood zodra ze in contact komen met zonlicht. De passagiers moeten de dag voorblijven en naar het westen vliegen om te overleven.

3. Lucifer seizoen 6 (10 september 2021)

In de trailer van het zesde seizoen van de ‘fan-favourite’ Lucifer maakt hij zich op om de taken als God op zich te nemen. De locatie voor het nieuwe seizoen is vooral iets waar wij naar uitkijken. In de trailer zie je dat Lucifer zich in Colombia bevindt. We kunnen ons opmaken voor een spectaculair nieuw seizoen!

4. Saved by the Bell seizoen 1 t/m 9 (15 september 2021)

Een beetje een guilty pleasure, maar Saved By The Bell is een titel die we je niet mochten onthouden. Deze old-school serie volgt een hechte groep van zes vrienden die hun tienerjaren proberen door te komen terwijl ze naar de Bayside High School in Palisades, Californië gaan. Een ultiem eerbetoon aan één van onze favoriete High School series ooit!

5. Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan (22 september 2021)

In deze bloedstollende documentaireserie Monsters Inside wordt de zaak van Billy Milligan onderzocht, die in 1977 werd gearresteerd op verdenking van drie verkrachtingen op de campus van de Ohio State University. Het verhaal neemt een bizarre wending wanneer hij de diagnose dissociatieve identiteitsstoornis kreeg en zijn advocaten smeekten en beweerden dat twee van zijn 24 persoonlijkheden de misdaden pleegden zonder dat Mulligan er zelf vanaf wist.

Titels op Netflix in Oktober

Iedere maand verschijnen er talloze bingewatch-waardige films, series en documentaires op Netflix. Het is daarom soms moeilijk om door te bomen het bos te blijven zien. Wil jij op de hoogte blijven van de beste titels die maandelijks verschijnen op de populaire streamingdienst? Houdt onze website dan goed in de gaten.

Check ook onze Netflix lijstjes van de afgelopen maanden: