films-en-series-netflix-november
Film & Serie

5 gruwelijke films en series die in november uitkomen op Netflix

Ben je op zoek naar een nieuwe films en series om te kijken op Netflix in november? We nemen vandaag een duik in de nieuwste titels die aankomende maand uitkomen op de streamingdienst. Zoals iedere maand mogen we een hele hoop nieuwkomers verwelkomen. Wij hebben de vijf beste voor je uitgezocht.

Films en Series op Netflix in november

Oktober was een maand op Netflix om je vingers bij af te likken. Toch kijken wij enorm uit naar aankomende maand. Niet alleen mogen we uitkijken naar een aantal nieuwe seizoenen van onze favoriete shows – ook mogen we een aantal gloednieuwe titels verwelkomen.

1. The Harder They Fall (3 november)

The Harder They Fall werd al aangekondigd in juli 2019 en is geregisseerd door Jeymes Samuel en wordt door fans gezien als opvolger van zijn vorige western uit 2013, They Die by Dawn. “Als een outlaw (Jonathan Majors) ontdekt dat zijn vijand (Idris Elba) wordt vrijgelaten uit de gevangenis, herenigt hij zijn bende om wraak te nemen.”

2. Narcos: Mexico (seizoen drie, 5 november)

Het einde is in zicht voor Narcos: Mexico. Het wordt alweer het zesde seizoen van Narcos in het algemeen op Netflix. Het laatste seizoen ziet een verandering in showrunner met Carlo Bernard die de rol van Eric Newman overneemt. Seizoen 3 gaat verder waar seizoen 2 eindigt met het uitbreken van de oorlog na de arrestatie van Felix.

3. Red Notice (12 november)

Een van de grootste blockbusters uit de geschiedenis van Netflix, Red Notice, wordt half november uitgebracht. De hoofdrollen van deze actiecomedy worden vertolkt door de grootste filmsterren van het moment: Ryan Reynolds, Dwayne Johnson en Gal Gadot. De film, geregisseerd door Rawson Marshall Thurber, richt zich op een Interpol-agent die de meest gezochte kunstdief ter wereld volgt.

4. Tiger King: Murder, Mayhem and Madness (seizoen twee, 17 november)

Tiger King was een van de eerste grote hits voor Netflix tijdens COVID-19 pandemie, en na lang wachten (en talloze tegenslagen) duiken we eindelijk weer in de wereld van Tiger King 2. We kunnen je in ieder geval één ding beloven: het wordt een spektakel.

5. Cowboy Bebop (19 november)

De meest controversiële release van november is zonder twijfel Cowboy Bebop. Het is een verfilming van de klassieke anime-serie Cowboy Bebop. Onder leiding van John Cho, die Spike speelt, volgt de serie een groep premiejagers die op de vlucht is terwijl ze tegelijkertijd proberen de gevaarlijkste criminelen van het zonnestelsel te vangen.

De beste films en series op Netflix

Elke maand worden we getrakteerd op de meest uiteenlopende films en series op de populaire streamingdienst. Toch blijft het moeilijk om tussen alle titels die ene parel te vinden. Daarom brengen wij maandelijks de beste releases in kaart, zodat jij geen moeite hoeft te doen.

Je kunt ook een van onze andere Netflix lijstjes checken: