De 6 beste films en series die uitkomen op Netflix in Juni
Film & Serie

De 6 beste films en series op Netflix in Juni

Vaak zie je door de bomen het bos niet meer als je kijkt naar het grote aanbod van films en series op een streaming-dienst als Netflix. Erg vervelend natuurlijk. Daarom hebben wij voor de maand juni een selectie gemaakt van de 6 beste films en series die uitkomen op Netflix!

Beste films en series op Netflix in juni

Als groot liefhebbers van films en series helpen we je graag een handje op weg om de nieuwste en beste series en films te kiezen. Ben je nog op zoek naar nieuwe inspiratie voor de maand juni?

Als je op zoek bent naar zowel kwaliteit als kwantiteit ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken elke maand naar de beste films en series die zullen gaan verschijnen. Dit keer is het de beurt aan Netflix.

1. The Reason I Jump (2020)

De film, die is gebaseerd op het bestseller boek van Naoki Higashida vertelt de meeslepende verhalen van niet-sprekende autistische mensen over de hele wereld. De vijf personen die in de film gevolgd worden zijn totaal uiteenlopend. Ze hebben allemaal verschillende vaardigheden en uitdagingen die ze tegenkomen in het leven. The Reason I Jump is vanaf 15 juni te zien op Netflix.

2. Penguin Town (seizoen 1)

Dit is één van onze favorieten. Penguin Town is een documentaireserie over dieren die in een reality-show-achtige stijl is geschoten. Hierdoor raak je als kijker al snel emotioneel betrokken in het leven van de groep Zuid-Afrikaanse pinguïns. De show antropomorfiseert de vogels, waardoor de situaties waarin de penguins belanden voor mensen heel herkenbaar aanvoelt. Een must-see! Penguin Town is vanaf 16 juni te zien op Netflix.

3. Too Hot to Handle (seizoen 2)

We gaan het gewoon toegeven. Dit is onze all-time guilty pleasure. Deze reality-show volgt een cast van knappe mannen en vrouwen die in de veronderstelling zijn dat ze een droomvakantie gaan hebben vol schaars geklede singles, provocerende feestjes en onbeperkt alcohol. Hoewel ze niet eens ongelijk hebben, komen ze toch van een koude kermis thuis.

Wat is het plot? De cast moet zich onthouden van alle seksuele activiteiten, inclusief zoenen, tijdens de opnames van de show. Als ze erin slagen om hun ‘kuisheids gordeltje’ om te houden, kunnen ze zomaar $ 100.000 aan prijzengeld winnen om met elkaar te verdelen. Elke keer dat een koppel de regels overtreedt, wordt er geld van de pot afgetrokken. Too Hot to Handle is vanaf 23 juni te zien op Netflix.

4. Wonder Boy (2019)

Deze onthullende documentaire volgt Olivier Rousteing als creative director van modemerk Balmain. Hoewel Olivier erin is geslaagd om Balmain een van de meest invloedrijke modehuizen van zijn tijd te maken, heeft hij zich nog nooit zo leeg gevoeld.
Als baby in de steek gelaten en als baby geadopteerd, is hij op zoek naar zijn identiteit en is benieuwd naar zijn afkomst en biologische ouders. Met deze gedachte begint hij aan een emotionele reis. Wonder Boy is te zien op Netflix vanaf 26 juni.

5. Killing Them Softly (2012)

Een man genaamd Markie Trattman organiseert pokertoernooien voor de maffia. Op een nacht wordt het spel overvallen door twee onbekende mannen die er vandoor gaan met een grote stapel maffiageld. Dit is op zichzelf verdacht, omdat het eruit ziet als een inside job: welke buitenstaander, zelfs als hij weet van het geheime spel, zou gek genoeg zijn om van de maffia te stelen? Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Killing Them Softly is vanaf 28 juni te zien op Netflix.

6. Lying and Stealing (2019)

Lying and Stealing is een klassieke vermakelijke film in het genre kunstroof. Ivan, zoon van een kunstdief, werkt om de uitstaande schuld van zijn vader af te betalen aan een gewelddadige crimineel genaamd Dmitri. In deze film duik je in het leven van een professionele kunstrover. Past deze film wel in jouw straatje? Lying and Stealing is vanaf 30 juni te zien op Netflix.

Populaire Films & Series streamen

Nu is Netflix natuurlijk niet de enige streaming-dienst waar goede films en series op te zien zijn. Zo was Marvel serie Loki vanaf 9 juni te zien op Disney Plus. Of ben je misschien toch fan van een actiethriller? In Tom Clancy’s Without Remorse gaat John Clark (Michael B. Jordan) op oorlogspad nadat criminelen zijn gezin op gruwelijke wijze vermoorden. Deze film is te zien op Amazon Prime.