films en series op netflix in januari
Film & Serie

Deze 5 gruwelijke films en series komen in januari op Netflix

Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie op Netflix? We hebben de hele maand reikhalzend uitgekeken naar welke nieuwe titels er naar onze favoriete streamingdienst zouden komen. Van oude klassiekers tot gloednieuwe films die in première gaan, Netflix staat in januari vol met eersteklas films, documentaires en andere specials.

Films en Series op Netflix in Januari

Netflix maakt het makkelijk voor iedereen om een film of serie te vinden om te streamen. Dit dankzij de enorme bibliotheek van nieuwe, klassieke films en series die alleen maar groter wordt. Toch kan het van tijd tot tijd lastig zijn om nieuwe inspiratie te vinden. Daarom hebben wij de 5 beste films en series van januari voor je uitgezocht:

1. Undercover seizoen 3 (10 januari)

Het is eindelijk tijd voor het derde seizoen van de Nederlandse top-serie Undercover. Vanaf 10 januari mogen we als kijkers weer genieten van het leven van drugsbaron Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers. In het derde seizoen volgen we als kijker undercoveragent Bob, die samen met de politie de criminele meesterbreinen aan het licht probeert te brengen die betrokken zijn bij de ecstasyhandel en illegale internationale wapenhandel.

2. After Life seizoen 3 (14 januari)

Vorige maand schreven we al over het derde seizoen van After Life, en op 14 januari is het eindelijk zover. Deze Netflix Original is bedacht door comedian Ricky Gervais, die de rol speelt van Tony, een man die een verschrikkelijk verlies heeft geleden door het overlijden van zijn vrouw. After Life is zowel een comedy-serie als een echte tranentrekker. Een aanrader!

3. Archive 81 (14 januari)

Archive 81, losjes gebaseerd op een populaire podcast, heeft twee verhaallijnen: in 1994 werkt een documentairemaker genaamd Melody aan een film over haar bizarre en mogelijk met cultus gevulde flatgebouw. 25 jaar later reconstrueert een archivaris Melody’s verhaal door haar verschroeide videobanden te restaureren en opnieuw te analyseren.

4. Ozark seizoen 4, deel 1 (21 januari)

We hebben lang moeten wachten op het vierde en tevens laatste seizoen van Ozark. In het laatste seizoen van de hitserie zullen Wendy Byrde en Marty Byrde te zien zijn terwijl ze samen hun criminele onderneming in de Missouri Ozarks runnen. De twee krijgen ook te maken met het rijk van Omar Navarro, en proberen uit de Ozarks te ontsnappen.

5. Neymar: The Perfect Chaos (25 januari)

Voetballers hebben naast hun carrière ook vaak andere hobby’s ernaast. Documentaires horen hierin grote mate bij. Naast wereldster Memphis Depay is het tijd voor een inkijkje in het leven van een andere topvoetballer. De Braziliaanse Neymar krijg ook zijn eigen documentaire.

Films en series op Netflix

Iedere maand is het weer de vraag welke nieuwe titels er zullen verschijnen op onze favoriete streamingdienst. Om je zo goed mogelijk te voorzien van de beste suggesties duiken we elke maand in de lijst met nieuwe releases. Houdt daarom onze website goed in de gaten om op de hoogte te blijven.

Of check eens één van onze andere Netflix lijstjes: