fifa 22
Tech

Fifa 22 komt met nieuws waar iedere gamer op heeft gewacht

De zomer loopt langzaam op z’n einde, en dat betekent dat alle liefhebbers van games weer mogen uitkijken naar de nieuwste FIFA 22. Hoewel er nog niet veel informatie over bekend is, zijn er wel al een aantal dingen gelekt. Wat blijkt? Er komen een aantal geweldige nieuwe features uit, en een daarvan is een grote upgrade voor de keepers.

Fifa 22 Hypermotion

En bij die features hoort natuurlijk nieuwe hardware. In het geval van Fifa is dat het zogenaamde ‘Hypermotion’, een bepaalde soort technologie die een grote verscheidenheid aan natuurlijkere bewegingen mogelijk maakt op next-gen consoles. Dit betekent dat teams in een natuurlijkere positie over het veld bewegen. Ze maken hierbij gebruik van duizenden nieuwe animaties.

Het eindresultaat hiervan is een arsenaal van 4.000 nieuwe animaties die elkaar tijdens een wedstrijd overlappen zodat het net lijkt alsof je een Eredivisie wedstrijd op zondag aan het bekijken bent. Hiermee laten ze hun concurrent Pro Evolution Soccer ver achter zich. Of deze nieuwe updates in de game alleen bespeelbaar zijn op de Playstation 5 of Xbox-one blijft onduidelijk.

fifa 22

De Grootste Veranderingen

Maar een van de grootste irritaties bij spelers van FIFA 21 waren de keepers. Zo waren er per wedstrijd genoeg momenten waarop de keepers even helemaal niet meer wist wat hij aan het doen was. Als we EA mogen geloven zal dit een probleem van het verleden zijn. EA Sports heeft al bevestigd dat ze bezig zijn met het fine-tunen van de prestaties van de keepers in het spel.

Wij spelen dit iconische voetbalspel al sinds het jaar ’00. Het is een geruststellend idee dat EA Sports bezig blijft met het doorontwikkelen van de game. Of je nou een geobsedeerde Fifa Ultimate Team speler bent of toch iemand die het liefst samen met zijn vrienden op de bank speelt, FIFA 22 kan voor ons niet snel genoeg komen. Zet 1 oktober maar vast dik gedrukt in je agenda!