Lewandowski FIFA 21 Ratings
Tech

FIFA 21 Ratings bekend: Dit zijn de 10 beste spelers

Het mooiste moment van het jaar is bijna aangebroken. Op 6 oktober komt namelijk eindelijk FIFA 21 uit. FIFA is het spel waar we een grote haat-liefde verhouding mee hebben en waardoor menig controllers zijn gesneuveld. De FIFA 21 ratings zijn nu al bekend gemaakt. 

FIFA 21 Ratings bekend gemaakt

Waarschijnlijk heb jij een vast team waar je veel mee speelt. Het team dat je kiest heeft vaak te maken met de sterspelers. Elk jaar is het weer spannend welke ratings de topspelers krijgen. Er gaan zelfs hele discussies rond om deze ratings. EASports maakt er zelfs een officieel moment van de bekendmaking van de ratings.

Onlangs werden de ratings van de nieuwe FIFA 21 bekend gemaakt. En hier zaten best wel wat verrassingen tussen. Wij hebben voor jullie de top 10 beste spelers van FIFA 21 op een rijtje gezet. We zijn heel benieuwd of jullie het een terecht lijstje vinden. Laat die discussie maar op gang komen!

10. Sadio Mane

Mane FIFA 21 Ratings

De Senegalese aanvaller van Liverpool klimt elk jaar weer wat plekken omhoog. Zwaar terecht ook na zijn geweldige seizoen afgelopen jaar.

9. Mohamed Salah

Mohamed Salah FIFA 21 Ratings

Salah staat net een plekje boven zijn Senegaleze Liverpool-collega. Ook Salah heeft een paar geweldige jaren achter de rug. Zou hij eigenlijk niet iets hoger moeten staan?

8. Kylian Mbappe

Kylian Mbappe Ratings FIFA 21

Dit jaar schijnt de Franse superster op de cover van de nieuwe FIFA. Toch staat hij ‘slechts’ op de 8e plek. Is hij de opvolger van Ronaldo en Messi?

7. Virgil van Dijk

Van Dijk Ratings FIFA 21

Op de 7e plaats zien we onze eigen Nederlandse superster terug. Hij is daarnaast de enige verdediger binnen de top 10. Wat een baas!

6. Jan Oblak (Atlético Madrid)

Jan Oblak Ratings FIFA 21

De meest verrassende naam in dit lijstje als je het ons vraagt. Jan Oblak is de koning van Madrid met zijn reddingen en wellicht de meest onderschatte keeper ter wereld.

5. Neymar

Neymar FIFA 21 Ratings

Je haat hem of je bent gek op hem. Bij Neymar zit er vrij weinig tussen. Wat wel iedereen kan beamen is dat hij ongekende kwaliteiten heeft.

4. Kevin de Bruyne

De Bruyne Ratings FIFA 21

De Belgische middenvelder is op dit moment de ster van de PL. Met zijn inzicht, techniek en goals/assists heeft hij alles in zich om de beste ter wereld te worden.

3. Robert Lewandowski

Lewandowksi FIFA 21 Ratings

Veel fans vonden dat Lewa dit jaar de gouden bal had moeten willen. Gezien z’n geweldige statistieken was dit ook wel op z’n plek geweest. De Poolse spits is niet te stoppen bij Bayern.

2. Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo Rating FIFA 21

Het is en blijft de grootste discussie op aarde. Is Ronaldo beter of Messi? Volgens FIFA is Messi toch net iets beter dan Cristiano. Toch blijft de werklust en ambitie van Ronaldo iets om van te genieten.

1. Lionel Messi

Lionel Messi Fifa 21 Ratings

De koning van het voetbal is en blijft Messi. Gelukkig voor alle Barca fanboys is hij toch gebleven ondanks al het gedoe rondom zijn transfer. Gaat hij dit jaar beslissend zijn voor Barcelona?

Kun jij niet wachten om de nieuwe FIFA te spelen? Je kunt hem hier pre-orderen, inclusief gratis upgrade naar de PS5. Check de brute trailer alvast hieronder: