Women

Zien: zusje van Juultje Tieleman steelt de show met haar pluspunten

fee-tieleman-zusje-juultje-tieleman
Foto: Instagram (@feetieleman)

Influencer en Instagram-model Juultje Tieleman is een van de grootste Nederlandse sterren van het internet. Ze trakteert al haar volgers dagelijks op de leukste en meest spicy content. Iets minder bekend is Fee Tieleman, het jongere zusje van Juultje. Zwaar onterecht in onze ogen, Fee is namelijk minstens zo leuk. Daarnaast laat ze haar pluspunten met liefde zien op Instagram en Tiktok. De hoogste tijd om jullie aan haar voor te stellen.

Fee Tieleman: goede genen

Fee Tieleman? Bij de naam Tieleman denk je in eerste instantie direct aan Juultje Tieleman. Toch begint ook haar jongere zusje Fee steeds meer aan de deur te kloppen. Dit komt onder andere door haar interessante verschijning en dito content. Ze heeft de laatste tijd een plekje verovert op Social media, en dan met name op het populaire platform Tiktok. Beide zijn het dan ook prachtige dames.

Ze heeft een hele andere look dan Juultje en heeft ook echt haar eigen stijl. Waar Juultje erg stilistisch is en alles vanuit de perfecte hoek filmt en fotografeert, gaat Fee wat meer voor de natuurlijke look. Dit levert direct een groot aantal fans op en veel mensen kunnen dit juist waarderen aan Fee. Ook verschijnen ze vaak samen op Tiktok:

@feetieleman Hij kwam volgensmij niet helemaal binnen bij juul #fyp #voorjou #fitcheck ♬ Zusje van unreleased Nachtdienst – Michiel

Fee Tieleman op social media

Inmiddels is Fee al lang meer dan ‘het zusje van’. Ze heeft op haar Tiktok al 73.000 volgers en dit komt door haar unieke content. Ze neemt zichzelf niet al te serieus en lacht vooral om haar eigen grappen en grollen. Iets wat blijkbaar enorm aansluit bij de doelgroep. Ook heeft ze nog een aantal pluspunten en is ze niet bang om deze te tonen.

Omdat Juultje Tieleman al meer dan genoeg aandacht krijgt vonden we het de hoogste tijd om Fee vol in de spotlight te zetten. Dit is natuurlijk een win-win-situatie. Een mooi moment om haar leukste Tiktoks met jullie te delen. Enjoy!

@feetieleman Hoe zie jij jezelf over 10 jaar? #duet #fyp #foryoupage #tiktoktraditions #trending ♬ Do It – Chloe x Halle

@feetieleman altijd de positieve kant bekijken😩 #fyp ♬ original sound – jacob

@feetieleman Draag je liever een rokje of een jurkje? #duet #foryoupage #fyp #tiktoktraditions #trending ♬ The Sharkboy Beat – Ricky Desktop