Famke Louise voorspelt winnaar WK 2018: “Nederland natuurlijk!”

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Famke Meijer, beter bekend als Famke Louise, is een Nederlandse vlogger, model en ondertussen ook zangeres. Ondanks dat ze uit een voetbalfamilie komt zegt ze niet veel met voetbal te hebben. Maar ze heeft wel een idee wie favoriet is voor het WK 2018 in Rusland: “Nederland natuurlijk!”

Je hoef niet veel verstand van voetbal te hebben om te weten dat Nederland niet deelneemt aan het WK. De moeizame kwalificatiereeks van het Nederlands elftal is namelijk veelvuldig in het nieuws geweest.

Je hoeft het afgelopen halfjaar maar een krant te hebben opgeslagen of het nieuws te hebben gezien om te weten dat Nederland helaas niet deelneemt aan het WK in Rusland.

Maar als het aan Famke Louise ligt wint Nederland natuurlijk gewoon het WK!

Misschien is er dan toch nog hoop…

Jägermeister lanceert Limited Edition bruisbal cadeauset

Oorspronkelijk was Jägermeister bedoeld als een geneesmiddel. Het werd gebruikt tegen een hardnekkig kuchje tot en met problemen met de ingewanden. In Duitsland wordt...