fajah-lourens-afgetrainde-killerbody-instagram
Women

Fajah Lourens verwelkomt de lente met afgetrainde killerbody

We hebben flink wat dames in Nederland die weten hoe het is om een healthy-lifestyle na te streven. Vrouwen zoals Fajah Lourens hebben er hun werk van gemaakt, en wisten van zichzelf, en hun bedrijf, een merk te maken. De knappe Fajah is blij dat de lente weer in aantocht is, en dat deelt ze met een waanzinnige foto. Het is duidelijk te zien dat ze de afgelopen winter niet heeft stilgezeten.

DJ en actrice

Fajah Lourens is van alle markten thuis, want ze de meeste mensen weten inmiddels dat de getalenteerde alleskunner begon als actrice, en ook talent heeft op muzikaal gebied. Onder de naam Fayah en Hannah Black draait ze regelmatig opzwepende sets op feesten en festivals. De aantrekkelijke brunette begon haar carrière echter op de Nederlandse televisie, waar ze op 21-jarige leeftijd begon met acteren.

Nadat ze drie seizoenen in soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden had gespeeld verlegde ze haar focus naar series zoals Costa! Waar we Yolanthe Cabau ook in konden zien, en Shouf Shouf! Daarnaast deed de aantrekkelijke Fajah ook regelmatig modellenwerk, en was ze te zien in survivalprogramma Expeditie Robinson, waar Juultje Tieleman ook aan mee heeft gedaan.

Fajah Lourens laat haar killerbody zien op Instagram

Tegenwoordig staat Fajah Lourens bekend als een fitnessgoeroe, en heeft met haar bedrijf MKBM, dat onder andere sportartikelen en voedingssupplementen verkoopt een lucratieve draai aan haar rijke carrière gegeven. Ze is zelf zeer actief op Instagram, waar ze regelmatig tips over sporten, voeding, en afvallen deelt. Naomy van Beem is ook zo’n dame die dit vakgebied tot in de puntjes beheerst.

Op de onderstaande foto staat Fajah Lourens te poseren onder een strak blauwe lucht terwijl ze haar killerbody showt aan haar 191K volgers op Instagram. In de caption valt te lezen dat ze enthousiast is omdat de lente begint. Aan haar afgetrainde lichaam te zien heeft ze tijdens de feestdagen goed op de calorieën gelet, want ze zit strak in haar vel. Haar fans zullen niet kunnen wachten tot ze aankomende zomer weer wat sensationele foto’s gaat plaatsen.