Geld & Carrière

Fabiola Volkers (Echte Meisjes in de Jungle) koopt huis van OnlyFans-verdiensten

Fabiola Volkers

Realityster Fabiola Volkers heeft vol trots laten weten dat ze een eigen huis heeft gekocht. De 22-jarige blondine deelde dit nieuws op social media, en kon het niet laten om een dikke middelvinger op te steken naar iedereen die ooit aan haar heeft getwijfeld. Ze heeft de jungle inmiddels verlaten, en neemt binnenkort haar intrek in haar eigen stulpje, of ze het huis op Funda heeft gevonden is niet bekend.

Echte Meisjes in de Jungle

De blonde lokken van Fabiola waren in het verleden al vaker op de televisie te zien. Ze kreeg bekendheid toen ze te zien was in het programma Holland’s Next Top Model. Ze ging niet naar huis met een modellencontract, maar dat weerhield de realityster er niet van om nog een keer op tv te verschijnen. Zo was te zien in Temptation Island VIPS, waar ze een van de meest spraakmakende verleidsters was.

Naast haar televisieoptredens maakt ze ook muziek. In 2019 bracht ze het nummer ‘Alles Designer uit’. Echter zijn het haar deelnames aan de televisieprogramma’s die haar bekendheid hebben gegeven. Ze deed onlangs mee aan het uiterst populaire realityprogramma Echte Meisjes in de Jungle, dat op videoland wordt uitgezonden. Gaby Blaaser deed ook mee, maar moest vanwege haar zwangerschap voortijdig stoppen.

Fabiola Volkers koopt huis van OnlyFans-geld

Fabiola heeft door haar deelnames aan de realityshows een hoop volgers op social media weten te verzamelen. Ze is zeer actief op verschillende platformen, waaronder Instagram, waarop ze ruim 73K volgers heeft. De blondine is ook actief op TikTok en YouTube, dus ze is een drukke meid op de socials. Het grote geld pakt ze echter op OnlyFans. Van die verdiensten heeft ze onlangs zelfs een huis gekocht.

Ze liet het nieuws weten via een Instagram-story. In een interview met glossy Linda zegt ze dat ze flink heeft gespaard en via OnlyFans lekker heeft verdiend. Ze pakt het net zoals Kerry Katona dus goed aan op het platform, want op je 22ste een huis kopen doet niet iedereen. Dat laat ze nadrukkelijk weten aan haar haters. “Ik heb school niet afgemaakt en mensen noemen me altijd dom. Maar wie het laatst lacht lacht het best”, aldus een trotse Fabiola Volkers.