Life

Eerste F1 Racing Centre opent volgende maand in Utrecht

Eerste Formule 1 Racing Centre opent volgende maand in Utrecht

Een van de dingen die we het meeste missen is sport. Sport is en blijft een basisbehoefte van elke man (en vrouw). En dan met name de Formule 1 natuurlijk. De koningsklasse van de autosport zou op dit moment namelijk volop bezig zijn en de race in Zandvoort kwam al bijna in zicht. Helaas werd er roet in het eten gegooid en moeten we het doen met oude beelden. Een pleister op de wond? Je kunt binnenkort zelf (digitaal) een Formule 1 auto besturen in levensechte simulatoren.

F1 Racing Centre in Utrecht

De eerste beelden van deze experience beloven veel goeds. Het F1 Racing Centre in Utrecht zal gevestigd worden langs de A2. In deze racehemel kun je met zestig speciaal ontworpen racesimulatoren scheuren over de officiële F1 circuits, inclusief Hanoi en Zandvoort natuurlijk.

Er is dus genoeg plek voor jou en je maten. De simulatoren voelen echter aan dan ooit, onder andere door nieuwe hardware, volledig geavanceerde stuurwielen en zelfs windsimulatie. Dichter bij the real deal zul je dus niet komen.

Racen als ultiem werkuitje of teambuilding dag

Als je op zoek bent naar een ultiem mannenuitje of een dagje teambuilding met je werk of voetbalteam dan is dit the place to be. De experience zal vanaf 1 juni open gaan. Je kunt uiteraard individueel langskomen of je plekken boeken als groep. Na de gehele corona situatie zal er ook een restaurant geopend worden waar je na een goed potje racen een hapje kunt eten en drinken. Ook kun je je in de officiële merchandise van de raceteams hijsen in de bijbehoren F1 Store.