Women

Ex-vriendin Mark Gillis te zien in Ex On The Beach op MTV

lynn raymakers

Mark Gillis kennen we natuurlijk als de zoon van vakantiepark-magnaat Peter Gillis. Even voor de goede orde – de steenrijke familie was te zien in het programma “Massa is Kassa”. Zoals je je kan voorstellen heeft niemand in de familie Gillis geldzorgen. Toch kan zijn ex-vriendin Lynn Raymakers ervoor zorgen dat Mark binnenkort zijn opwachting in een ander programma gaat maken.

Ex-vriendin van Mark Gillis

Dat zou toch wat zijn – Mark Gillis in Ex on the Beach. Hoewel Lynn inderdaad te zien is in het programma van MTV, is er relatief weinig bekend over haar. Het enige wat we weten is dat de blondine 22-jaar oud is, en actief is op platforms als Facebook en Instagram, maar wel met een afgeschermd account.

Ook is Lynn erg actief op TikTok, waarin ze vaak berichten post. Het doel waarom ze zo actief is op het platform is bewonderenswaardig. Ze is namelijk in de afgelopen jaren veel afgevallen. Op deze manier probeert ze haar volgers te inspireren om een gezondere levensweg te bewandelen.

@lynnraymakersx #ilovefood #dinner ♬ original sound – ozu ♚

Influencers op Instagram

Met haar inspirerende content neemt Lynn Raymakers een voorbeeld aan veel andere influencers. Zo probeert de Belgische gymjuf Kim van der Beke haar volgers ook te inspireren om meer te sporten, hoewel dit wel is aan de hand van veel halfnaakte foto’s.

Als we het hebben over inspirerende influencers mag Yolanthe Cabau natuurlijk ook niet ontbreken. Door middel van haar eigen sportplatform, in combinatie met de mooiste foto’s, laat de 37-jarige Yolanthe de temperaturen regelmatig tot een kookpunt stijgen, tot groot genoegen van ons.

lynn raymakers mark gillis
beeld: MTV/Ex on the Beach

Lees ook eens een van deze artikelen: