Evgenia Revenko Instagram 1
Women

De prachtige Evgenia Revenko is een verrijking voor je tijdlijn

De knappe Evgenia Revenko komt uit Rusland, maar heeft ambities die ver over de grens gaan. De blondine heeft een indrukwekkende carrière als model en influencer, en vliegt graag de hele wereld over om mensen kennis te laten maken met haar uiterlijke schoonheid. Ze weet de hele wereld aan zich te binden met haar looks, en daar zitten veel fans en volgers op social media tussen.

Influencer en model uit Rusland

Er komen veel mooie vrouwen uit Rusland. Veel van hen zijn uitermate populair op social media, en hebben een succesvolle carrière in de modellenwereld. De knappe Sveta Bilyalova heeft met haar foto’s op de socials al eerder bewezen dat het allerbeste uit Rusland komt. In het geval van Evgenia is dit zeker ook het geval, want ze staat op regelmatige basis op de set van een fotoshoot.

Evgenia Revenko is model voor lingeriemerken, maar haar liefde voor fashion is ook terug te zien in haar foto’s op social media. De blondine heeft van haar hobby haar werk gemaakt, en vliegt net zoals landgenote Valeriya Bearwolf de hele wereld over voor haar bezigheden als model en influencer. Op locatie trekt ze graag een aantal kledingstukken uit om in uitdagende poses op de gevoelige plaat vastgelegd te kunnen worden.

Evgenia Revenko verovert ook Instagram

De Russische schone heeft in rap tempo veel volgers op Instagram weten te vergaren. Door haar uiterlijk en haar uitstraling weet ze veel mensen op het platform aan zich te binden, en ook kledingmerken hebben Evgenia inmiddels gevonden. Ondertussen vliegt ze naar alle tropische vakantiebestemmingen, zo was ze net zoals Jade Emma enige tijd geleden te vinden in het zonovergoten Dubai, de Arabische stad waar veel influencers zijn te vinden.

Om haar lichaam in topvorm te houden is de blondine bijna dagelijks in de sportschool te vinden. Dat sporten bij Russische vrouwen een tweede natuur is wisten we al door de Nederlandse Ina Orlova, zij heeft Russische roots, maar is in ons kikkerlandje meer in de sportschool dan thuis te vinden. Evgenia Revenko zal zonder twijfel meer van zich laten horen, want ze timmert keihard aan haar carrière als model.