Even een Bugatti Chiron afleveren in hartje Londen

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Een Bugattie Chiron kost je al gauw een slordige 2,6 miljoen euro. En dan is ‘ie kaal. Wil je bijvoorbeeld de body van carbonfiber dan mag je nog eens een kleine 250.000,- piek extra aftikken. De uitvoering die in de video hieronder wordt afgeleverd tikt dus al gauw de 3 miljoen aan, en dat zorgt voor de nodige bekijks.

En voor een hoop files, want bij de levering van zo’n ongelooflijk dure auto wordt het verkeer in hartje Londen gewoon even stilgelegd. En terecht, want je wil op je spiksplinternieuwe auto natuurlijk geen krassen!

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....