Film & Serie

Marvel dropt een geweldige eerste trailer van Eternals

eternals, trailer, marvel

Groot nieuws voor de Marvel fans: de eerste trailer van Eternals is eindelijk gedropt. Eind vorig jaar zou de film al uitkomen, echter zorgde de pandemie voor een kleine vertraging. Twee jaar na Avengers: Endgame begint de volgende era van MCU nu echt.

Marvel dropt de Eternals

De groots opgezette film volgt een groep Celestials die al 7000 jaar op de aarde ronddwaalt, zonder dat iemand het weet. Al die jaren hebben ze niet ingegrepen, zelfs niet bij Thanos. Maar tijdens zijn nu verandert. Ze moeten samenkomen om de wereld van de Deviants te redden. Een uitdaging van jewelste.

Het verhaal wordt door Marvel zelf als volgt uitgelegd : “Na een onverwachte tragedie na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame (2019), worden de Eternals – een onsterfelijk buitenaards ras gecreëerd door de Celestials die al meer dan 7.000 jaar in het geheim op aarde hebben geleefd – herenigd om de mensheid te beschermen tegen hun kwaadaardige tegenhangers, de Deviants.”

eternals, marvel

Grote namen

De regie van Eternals is in goede handen: Chloe Zhao. Deze regisseur won onlangs nog een Oscar voor de Beste Film met Nomadland. Een betere timing voor Zhao en Marvel is er dus niet. Een andere goede reden om de film te bekijken is de rol van Angelina Jolie.

Kevin Feige, de Marvel Studios-president, liet onlangs al weten dat Eternals er heel anders uit gaat zien dan de vorige films van de Marvel Studio’s. De film heeft namelijk een Indie-stijl die nog niet te vergelijken is met vorige films.

Eternals zal op 5 november in de bioscopen verschijnen. Het belooft een grootse film te worden met een episch verhaal. Om alvast in de stemming te komen kun je hieronder de eerste trailer bekijken: