Esther Vedder
Women

Succesvolle Esther Vedder is een sieraad voor het oog

Ze begon in 2016 samen met haar tweelingzus Anne een bedrijfje in gepersonaliseerde sieraden. Zes jaar later is Vedder&Vedder een bedrijf dat 25 werknemers in dienst heeft en bekende Nederlanders in hun klantenbestand heeft staan. De beeldschone Esther Vedder heeft het goed voor elkaar. Ze is zelf ook goud waard, dus besteden we even wat extra aandacht aan de knappe sieradenontwerpster.

De tweelingzus van Anne Vedder

Het succesverhaal van Esther Vedder loopt synchroon met het verhaal van tweelingzus Anne Vedder. De twee zijn zowel zakelijk als privé onafscheidelijk en delen het succesverhaal met betrekking tot sieraden merk Vedder&Vedder. Het bedrijf levert sieraden door heel Europa, en is alom bekend bij de beroemdheden in ons land.

We schreven al eerder over de twee succesvolle tweelingzusjes, maar ze verdienen afzonderlijk van elkaar zeker wat extra aandacht, want ze hebben hun ziel en zaligheid in het bedrijf gestopt. Ze moesten hard werken voor hun succes, want dat kwam namelijk niet zomaar uit de lucht vallen. Videoland heeft een driedelige serie over hun verhaal gemaakt met de naam Twins of Gold.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anne Vedder (@annevedder)

Esther Vedder deelt haar succes op Instagram

In hun atelier in Amsterdam worden dagelijks honderden gouden gepersonaliseerde sieraden gemaakt, waarvan Chantal Janzen er eentje om haar hals draagt. De twee zusjes zijn schatrijk geworden met hun bedrijf, maar we mogen de andere zus, Franka Vedder, niet vergeten, want die is minstens zo succesvol met haar onderneming in de sieradenbranche. De vriendin van Freek Vonk heeft het ook prima voor elkaar.

Succesvolle zussen doen het bij ons altijd goed. Daarom hebben we onlangs de zusjes Stevens extra in het zonnetje gezet. Esther Vedder weet exact wat ze wilt in het leven, en heeft haar zus als steun en toeverlaat om haar doelen te bereiken. De zusjes Vedder gaan voor goud, dat is duidelijk. Gelukkig maken ze ook tijd vrij om zichzelf op de gevoelige Instagram plaat vast te leggen, want ze zien er fantastisch uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esther Vedder (@esther.vedder)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esther Vedder (@esther.vedder)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esther Vedder (@esther.vedder)