Living

5 prachtige essentials voor jouw keuken tijdens de kerstdagen

essentials keuken

De dagen worden korter, de wegen gladder, de straten gezelliger en de agenda staat vol met gezellige etentjes. Nu wel veel binnen zitten is het de hoogste tijd om jouw huis een upgrade te geven. Voor de keukenprinsen onder ons is het dan ook belangrijk om goede items te hebben in de keuken. Met de onderstaande producten maak je jouw keuken, en iedereen die er kookt, heel erg blij tijdens de kerstdagen. Wij hebben 5 producten uitgelicht die zeker niet misstaan onder de kerstboom.

Stijlvolle items voor de keuken

Met de volgende items ga jij een warme winter tegemoet. Als je veel kookt weet je hoe belangrijk goede, duurzame en tijdloze items zijn. De onderstaande producten van WMF maken jouw keuken compleet en zijn onmisbaar voor de volwassen man. Vanaf nu hoef je niet meer uit eten en kook je zelf de sterren van de hemel.

1. Goede pannenset

Geboren keukenprins(es) of niet, met behulp van deze pannen kan het bijna niet misgaan. Wat je ook op tafel zet. Met dit prachtige duo heb je een bijzondere combinatie van opvallend ontwerp en duurzaamheid in handen. Je stalt ze bovendien zonder zorgen uit op je fornuis, want met het strakke minimalistische design en de uitzonderlijke kwaliteit zijn ze letterlijk een lust voor het oog van iedere designliefhebber en thuiskok. Een onmisbare aanvulling voor iedere keuken! Scoor de set hier.

pannenset keuken wmf

2. Perfect grillen

Dat kerst onlosmakelijk verbonden is met (veel) eten, weten we allemaal. Kerst is eten en eten is kerst. Dat is natuurlijk traditie. Een goed stuk vlees van de grill laat ons watertanden. Maar hoe zet je een stuk goed vlees op tafel? Met een goede grill. Doordat deze grill is voorzien van een automatische kooksensor die de grilltijd- en temperatuur afstemt op de dikte van het ingrediënt, kan er weinig misgaan. Je bedient ‘m eenvoudig met behulp van de touchscreen met ledverlichting. Pas op, want zodra je ‘m in huis hebt, is ‘ie niet meer weg te denken uit je dagelijkse routine. Scoor jouw grill hier.

grill wmf kerst essentials keuken

3. Lumero Gourmet 3-in-1

Ga je dit jaar de gourmet, fonduepan of grill op tafel zetten? Die eindeloze discussie is vanaf nu voor altijd verleden tijd, want met de Lumero Gourmet 3-in-1 doe je het gewoon allemaal tegelijkertijd. Da’s nog eens driedubbel gezellig! Dankzij het strakke design staat deze multifunctionele klassieker ook nog eens prachtig op tafel. De temperatuur is apart en heel eenvoudig in te stellen. Veel eters? Geen zorgen, want de set wordt geleverd met 8 pannetjes, spatels en rvs-fonduevorken. Ook degenen die de afwas voor hun rekening nemen kunnen opgelucht ademhalen, want alle losse onderdelen van de set zijn vaatwasmachinebestendig. Hier verkrijgbaar!

4. Wijn- en champagnekoeler

Schenk een goed, koud glas wijn of champagne in en je staat bij vrijwel iedereen met twee punten voor. Maar om tijdens een gezellige avond nou continu heen en weer te wandelen naar de koelkast om je gasten te verblijden met een goed glas wijn, is een stuk minder gezellig. Met deze verlichte wijn- en champagnekoeler kun je gewoon lekker aan tafel blijven zitten en creëer je dankzij het stijlvolle ontwerp en de twee lichtringen aan de boven- en onderkant ook nog eens letterlijk een stralend diner. Win-win! De WMF Easy Touch-technologie zorgt ervoor dat de koeler eenvoudig te bedienen is. Zo kun je de LED-ring bijvoorbeeld aanpassen naar drie helderheidsniveaus. Je kunt de koeler hier bestellen.

5. Luxe bestekset

Geef je huidige bestekset een upgrade en gooi hoge ogen met deze luxueuze, duurzame variant van Cromargan Protect die altijd mooi blijft. Jaar in, jaar uit. Door de combinatie van rechte lijnen met gebogen contouren en matte en gepolijste oppervlakken die soepel in elkaar overlopen, straalt deze bestekset als geen ander het begrip ‘luxe’ uit en voegt het een klassieke touch toe. Iets dat we tijdens het kerstdiner allemaal nastreven. De inspiratie voor deze set haalde ontwerper Peter Bäurle trouwens uit een houten takje dat uit de schors van een boom werd gehaald. Zo haal je dat magische, bosrijke kerstgevoel via deze link direct een beetje naar binnen.