Women

Esmé van Wanrooij is misschien wel de leukste soldaat van Nederland

Esmé van Wanrooij
Foto: Instagram @esme.van.wanrooij

Als je in Nederland een soldaat wil worden dan moet je daar een intensieve training voor doen. Het is dus belangrijk dat je in topconditie bent, en dat je zowel fysiek als mentaal je mannetje staat. In het geval van Esmé van Wanrooij is dat zeker zo, want deze stoere chick heeft een baan bij defensie. Ze heeft ‘the looks and the muscles’. Dit laat ze graag op Instagram zien, en dat levert vaak spectaculaire plaatjes op.

Defensie en kickboksen

Naast het feit dat deze dame prima in staat is om zichzelf én haar land te verdedigen is ze ook een sportvrouw in hart en nieren. Ze voelt zich als een vis in het water tussen bokszakken en vechtsporters en ze weet zelf ook hoe ze een paar flinke hoeken uit moet delen. Haar vechtershart heeft ook nog ruimte voor haar andere liefde: voetbalclub Feyenoord. Voetbal, defensie, kickboksen en MMA is dus geen onbekend terrein voor Esmé.

Naast het feit dat ze graag in de ring haar grenzen opzoekt doet ze dat ook als het gaat om landsgrenzen, want ze reist graag. Ze plaatst haar ontdekkingsreizen graag op haar Instagram account, en haar 37K volgers vinden het heerlijk om te zien dat deze vechtsporter geniet van de zon op haar vakantiebestemming. Haar mindset heeft dus standje relaxing en standje fighting.

Esmé van Wanrooij verovert social media

Esmé gaat niet alleen erg lekker op Instagram, maar ook op TikTok weet ze punten te scoren. Ze begint naast haar carrière bij defensie ook een side-hustle te bewerkstelligen op social media. Deze meid is dus van alle markten thuis, en dat verdient de nodige aandacht want ze weet exact hoe ze haar doelen moet bereiken.

Esmé van Wanrooij kent grote namen uit de vechtwereld persoonlijk, en gaat graag met deze gladiatoren op de foto. Ze is zelf ook een plaatje, dus is het niet verwonderlijk dat er elke dag 37K volgers naar haar kijken. Naast het feit dat ze een ‘vrouw met ballen’ is, is ze ook een dame die straalt op elk kiekje. Ze ziet er zowel in een kickboks-tenue als in een rokje prima uit, dus deze meid staat in elk opzicht al meerdere punten voor.