Uit deze escape room kan je alleen ontsnappen door wijn te drinken
Food & Drinks

Uit deze escape room ontsnap je alleen door wijn te drinken

Escape rooms zijn de laatste jaren als paddestoelen uit de grond geschoten. Je hebt veel verschillende vette escape rooms. Denk bijvoorbeeld aan de Prison escape of de Casa de Papel escape room
Maar nu is er een escape room geopend waar wij echt wild van worden. Je moet er alleen wel even voor naar Parijs afreizen. 

Escape room voor wijnliefhebbers

In Parijs hebben ze het namelijk iets anders aangepakt. In de stad van de liefde, het lekkere eten en genieten van het leven houden ze enorm veel van wijn. En daarom hebben ze een wijn escape room geopend. Dit noemen ze Wine Gaming en bij deze escape room kun je alleen ontsnappen door zoveel mogelijk wijnen te proeven. Je kunt de weg naar buiten vinden door puzzels op te lossen en te raden welke wijn je proeft.

man_wijn

Achter elk slot zit een glas wij verstopt. Je moet raden welke wijn achter welk slot zit. Op deze manier leer je spelenderwijs alles over wijn en kom je ook nog eens flink aangeschoten de escape room uit. Lukt het je om op tijd de code te kraken? Dan krijg je de mooiste fles wijn mee naar huis. Dat is nog eens pure winst!