Travel

Ervaar een luxe boomhut in dit gruwelijke Treehotel in Zweden

664 mirror cube exterior 22a

Midden in de ongerepte natuur in het noorden van Zweden vind je het Treehotel. Een unieke plaats waar luxe, een spectaculair landschap en jongensdromen samen komen. Ervaar hier natuur op een manier die je niet meer zal vergeten.

Het Treehotel biedt 7 gave, verschillende hotelkamers. Elk verblijf hangt in de bomen en heeft een speciaal ontwerp. Zo heb je de Mirror cube die van buiten volledig uit spiegelglas bestaat, de Bird’s Nest waarvan het exterieur bedekt is met takken, en nog veel meer toffe designs. Allemaal zijn ze weer anders in een speciaal thema!

Elke hotelkamer is geschikt voor 2 personen en is uitgerust met bedden voor 2 personen en een zithoek om lekker te loungen. Inchecken doe je in het Guesthouse, waar je ook lekker kan ontbijten en gebruik maken van andere faciliteiten die niet in de boomhut kamer zitten. De prijzen van deze speciale kamers beginnen omgerekend bij zo’n €400 per nacht. Dit is inclusief ontbijt en taxes.

In zo’n geweldige omgeving vind je natuurlijk ook een hoop toffe activiteiten. Als je een echte avonturier bent, kun je op verschillende kajak-, vaar- en hike tours gaan. Je kan de omgeving verkennen op een fat bike en zelfs op een moose safari gaan! Als het even kalm aan wil doen kun je lekker naar de sauna of mediteren bij een sneeuw bad. Er is ontzettend veel te doen. Meer dan genoeg opties voor een ware onvergetelijke reis! Meer informatie over boeken vind je op de website van Treehouse Sweden.

Staat ‘ie al op je bucketlist? Bekijk hieronder meer foto’s van de verschillende unieke hotelkamers die Treehouse biedt.

848 dragon 1a

371 dragon 7a

919 cabin interior 1a

268 dragon 5a