Erling Haaland scoort met vriendin Isabel Johansen ook buiten het veld
Women

Erling Haaland scoort met vriendin Isabel Johansen ook buiten het veld

De boomlange en ijzersterke Manchester City-spits Erling Haaland is een succesverhaal dat zijn weerga niet kent. De blonde Noorse voetballer wordt nu al beschouwd als een van de beste voetballers ter wereld, dat heeft hij te danken aan zijn scorende vermogen. Ook buiten het veld gaat deze aanvaller recht op zijn doel af, en weet ook op liefdesgebied zonder moeite te scoren. Maak kennis met Isabel Haugseng Johansen, de vriendin van deze goalgetter.

Vriendin van Erling Haaland

De twee tortelduifjes hebben elkaar niet per toeval ontmoet. Ze speelden namelijk in hun jeugd beiden bij Bryne Fotballklubb in Noorwegen. De twee hadden nog geen ‘verkering’ in die tijd, maar ze hebben wel altijd contact gehouden. Ze kregen een relatie toen Haaland voor Borussia Dortmund speelde. Dat hangen ze echter beiden niet aan de grote klok, in tegenstelling tot andere topvoetballers, zoals Lionel Messi, die zijn Antonella Roccuzzo ook al kent sinds zijn jeugd.

Op dit moment speelt Erling Haaland voor Manchester City, de club waar Pep Guardiola trainer van is. Isabel zoekt hem regelmatig op, want ze is vaker in zijn nabijheid gespot. Ze is samen met hem gezien in Duitsland, maar ze reist ook regelmatig naar Engeland om samen met hem te shoppen of een restaurant te pakken. De brunette moet daarna wel weer terug naar Noorwegen voor haar eigen carrière in de topsport.

Isabel Haugseng Johansen voetbalt ook

Isabel Haugseng Johansen is actief op social media, maar ze heeft haar Instagram-account op privé staan. Veel andere knappe spelersvrouwen kunnen volop genieten van de aandacht op social media, maar in het geval van Isabel is dat wat minder. Als ze niet aan het voetballen is voor de Noorse voetbalclub Arna-Bjørnar dan vertoeft ze graag in het bijzijn van Haaland, maar hij liet eerder in een interview weten dat ze zich ook richten op hun succesvolle carrières.

Isabel Haugseng Johansen is zonder meer een dame die zich tot de mooiste vrouwen van Scandinavië mag rekenen, want ze heeft een uiterlijk dat prima past bij een profvoetballer. Het verschil met vrouwen zoals Caro Calvagni is dat Isabel geen modellenwerk doet. Ze is echter wel een plaatje, maar ze houdt haar mooie uiterlijk speciaal achter de hand voor de beste voetballer ter wereld. Gelukkig bestaat er een fan-account waarop we haar kunnen bewonderen. Check de foto’s hieronder.