Film & Serie

Er gaat een vervolg op de legendarische Gladiator film komen

vervolg gladiator 2

Een van de meest mannelijke en legendarische films ooit gemaakt, Gladiator, krijgt eindelijk een vervolg. De film zal wederom geregisseerd worden door Ridley Scott en ze zijn momenteel bezig met het perfectioneren van het script. Het verhaal zal zich 25 jaar na de eerste film afspelen.

Het is al bijna twintig jaar geleden dat de veelgeprezen film uitkwam met Russell Crowe als ultieme eindbaas in de rol van keizer Maximus. Het vervolg heeft dus flink lang op zich laten wachten maar is altijd een grote droom geweest van regisseur Scott.

In Gladiator 2 zal het vooral draaien om Lucius Verus, kleinzoon van de Romeinse keizer Maximus. Regisseur Scott is wel van plan de rol van Rusell Crowe terug te laten keren.

“Ik weet hoe ik hem moet terugbrengen”, vertelt Ridley Scott in een interview. “Hij is dood, maar er is een manier om hem terug te brengen. Of dat ook zal gebeuren, weet ik niet. Russell is een beetje veranderd, maar ik probeer om hem vast te krijgen.”

Wanneer de film uitkomt kunnen we helaas nog niet te zeggen… Daarom nog een keer de meest legendarische scene uit de film hieronder: