Food & Drinks

Er gaat dit jaar een kaasbar openen in Amsterdam

Er gaat dit jaar een kaasbar openen in Amsterdam

Als je vaak in Amsterdam komt ken je ‘De Taart van m’n Tante’, van het programma ‘Taarten van Abel’, vast wel. Dit iconische restaurantje in de pijp gaat helaas binnenkort sluiten na 30 jaar. Maar gelukkig komt er wel iets heel erg bijzonders voor in de plaats. Er gaat namelijk iets heel erg moois gebeuren, er zal een waar kaas walhalla openen op deze locatie.

In deze kaasbar kun je uiteraard alle soorten kaas eten en er de beste soorten wijn bij drinken. Het is nog niet bekend hoe dit concept gaat heten (Kaasbar Amsterdam wordt wel als optie genoemd) en wanneer het exact open gaat. Wel weten we dat de kaasbaar binnen een paar maanden open gaat op deze locatie op de Ferdinand Bolstraat.

Het is eigenlijk een wonder dat er nog geen kaasbar bestaat. Er worden steeds meer restaurants geopend die zich focussen op een specifiek ingredient. Denk aan nachobarren, bitterballenbar, vis restaurants of kaasfondue. Maar dat er nog nooit een specifieke Kaasbar is geopend is eigenlijk best gek. We zijn dus ook enorm blij met de komst van Kaasbar Amsterdam. We houden jullie op de hoogte over de verdere ontwikkelingen.