Epic Games komt met Fornite Wereldkampioenschap in 2019

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Een aantal weken geleden schreven we nog dat game developer Epic Games ruim 100 miljoen dollar aan prijzengeld beschikbaar zou stellen voor hun esports scene. Nu, drie weken later, kondigt Epic Games de Fornite World Cup 2019 aan. Spelers van over de hele wereld kunnen in de verschillende playlist gaan strijden om de wereldtitel.

In de aankondigingstrailer zegt Epic Games dat iedere speler zich kan kwalificeren via de nog aan te kondigen kwalificatietoernooien. Voor de wereldkampioenschappen zal Epic Games geen esports teams of franchises inschrijven. Ook zij zullen zich dus gewoon moeten kwalificeren.

Dat betekent dat ook jij op het hoogste podium kan gaan strijden voor een deel van het prijzengeld. Epic Games kondigde al aan dat de 100 miljoen dollar aan prijzengeld verdeeld gaat worden over alle grote events en toernooien over de hele wereld.

Een deel van dat prijzengeld zal dus tijdens de Fornite World Cup 2019 uitgeloofd worden over zowel de solo, duo en squad playlists. Dus, met wie ga jij straks strijden voor een plekje op het WK?

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....