Media

Enzo Knol geeft exclusief kijkje in zijn mega dikke villa bij Day1

enzo knol day1 villa laborghini

Enzo Knol is veruit een van de populairste en meest succesvolle YouTubers van ons land. Toch is er, naast zijn talloze vlogs, weinig bekend over de 29-jarige bekendheid. YouTube kanaal Day1 ging een dag op pad met de vlogger, en kreeg daarbij een exclusief kijkje in zijn net gekochte villa.

Day1 op bezoek bij Enzo Knol

JayJay Boske ging samen met Knol op pad in zijn € 340.000,- kostende Lamborghini Urus, waar de YouTuber al behoorlijk wat kilometers in heeft gemaakt. Hoewel het niet lucratief is voor de restwaarde van de auto, is het wel sprekend voor de mentaliteit voor de nuchtere Enzo. Hij zegt hier zelf dan ook over: “Het is geen investering, maar een jongensdroom.”

Het is een echte levensgenieter, en dat is terug te zien. Al jarenlang produceert hij bijna dagelijks video’s, waarin hij kijkers meeneemt in zijn dagelijkse leven. Die werkethiek heeft hem inmiddels al meer dan 2.7 miljoen volgers op YouTube opgeleverd. Hij is daarmee een van de vermogendste Youtubers van Nederland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)

Exclusief kijkje in villa Enzo Knol

Day1 heeft een echte exclusive te pakken met hun nieuwe video. JayJay krijgt namelijk een persoonlijke rondleiding door het huis van de vlogger. Deze is overigens te zien vanaf minuut 23:00 in de video, als je geen zin hebt om de hele aflevering te bekijken.

Hoewel het huis nog volop in de verbouwing is, kunnen wij ons goed voorstellen hoe zijn bijzondere stulpje er in de toekomst uit gaat zien. Het heeft in totaal 2500m2, wat misschien veel lijkt. Enzo Knol zelf vindt het wel handig, kijkende naar de plannen die hij voor de toekomst heeft.