Tech

Geld én energie besparen met deze handige gadget van Aldi (€17,99)

energiemeter-aldi
(Foto: Aldi)

In tijden van stijgende energieprijzen is het belangrijker dan ooit om bewust met energie om te gaan. Gelukkig maakt Aldi het gemakkelijk om te beginnen met besparen. Vanaf nu is er namelijk een handige energiemeter van WORKZONE te koop bij Aldi voor slechts €17,99, inclusief batterijen. Neem afscheid van de meest energie slurpende tech-producten in huis of neem maatregelen om het in ieder geval te verminderen.

Wat is een energiemeter precies?

Een energiemeter is een klein apparaatje dat helpt om het verbruik van verschillende apparaten in huis te registreren. Door simpelweg het apparaat waarvan je het verbruik wilt meten aan te sluiten op de energiemeter, krijg je direct inzicht in hoeveel kilowattuur (kWh) het apparaat verbruikt. En het mooie is, deze meter is niet alleen handig en belangrijk voor in de winter, maar eigenlijk voor iedere maand van het jaar.

Een van de grootste voordelen van de energiemeter bij Aldi is dat het je helpt om het zogenaamde sluipverbruik in huis te verminderen. Veel apparaten gebruiken namelijk ook stroom als ze niet worden gebruikt, maar wel in het stopcontact zitten. Denk bijvoorbeeld aan de televisie die op stand-by staat, of de oplader van uw telefoon die in het stopcontact blijft zitten terwijl uw telefoon allang vol is. Dit sluipverbruik kan behoorlijk oplopen en ongemerkt een flinke hap uit uw energierekening nemen.

energiemeter-aldi SHOP NU VOOR 17,99

Hoe werkt de energiemeter van Aldi?

Het gebruik van de meter is heel eenvoudig. Je steekt de meter in het stopcontact en vervolgens steek je het apparaat dat je wil meten in de meter. Op het display van de meter kun je vervolgens aflezen hoeveel kWh het apparaat verbruikt. Daarnaast kun je met de meter het dagverbruik in de gaten houden en zo het verbruik per maand registreren. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van het aandeel van elk apparaat ten opzichte van uw totale verbruik.

Met de WORKZONE-energiemeter van Aldi kun je deze energieslurpers eenvoudig identificeren en uitschakelen, wat je op de lange termijn veel geld kan besparen. Voor slechts €17,99 heb je een handig hulpmiddel in huis waarmee je direct aan de slag kunt met het verminderen van uw energieverbruik. Misschien ontdek je wel dat je met een paar simpele aanpassingen in je gedrag nog veel meer kunt besparen.

SHOP NU VOOR 17,99