Emma Wortelboer
Women

Emma Wortelboer betovert Instagram met pikante foto voor de spiegel

Emma Wortelboer staat bekend als een nuchtere meid die graag puur natuur op de foto gaat. Dat kan deze mooie vrouw makkelijk hebben, want ze ziet er namelijk van nature erg lieftallig uit. Ze plaatste onlangs een reeks spiegel-foto’s op Instagram waarop ze de mooiste kant van zichzelf laat zien. Wij vinden het helemaal mooi, en stonden even stil bij deze sympathieke presentatrice.

Spuiten en slikken

De 25-jarige Emma Wortelboer is geboren in Deventer, maar groeide op in Manderveen, een klein dorpje in Overijssel. Ze doorliep er haar havo-opleiding en was er actief in de plaatselijke voetbalclub. Ze werd ook jeugdkampioen klootschieten van Twente. Een vrij normale meid uit een dorpje waar niemand ooit van heeft gehoord. Maar dat veranderde toen ze in 2015 werd toegelaten op de BNN Academy. Niet lang daarna zou dit dorpse meisje op elke televisie in Nederland te zien zijn.

Van 2016 tot 2018 was Wortelboer verslaggever voor Spuiten en Slikken, een programma waarin drugs en seks centraal staan. We konden Nicolette Kluijver ook zien in dit programma. Emma deed dit nog dunnetjes over toen ze vanaf november 2018 op YouTube het programma Emma’s Peepshow presenteerde. In deze show wordt over seksualiteit gesproken en gediscussieerd. Ze schroomt ook niet om te vertellen over haar eigen ervaringen op dat gebied.

Emma Wortelboer verrast volgers met spiegel-foto op Instagram

Het is niet de eerste keer dat Emma een foto plaatst die de tongen los weet te maken, ze is een creatieve dame die weet hoe ze de aandacht van haar volgers vast moet houden. We konden Kim Feenstra eerder ook al zien op een uitdagende spiegelfoto, en ook zij heeft een grote schare volgers. Emma Wortelboer werkt tot op de dag van vandaag voor BNN, en presenteert er verschillende programma’s.

Als ze tijd over heeft dan neemt ze de moeite om de tijdlijn van haar Instagram volgers vol te stoppen met haar positieve aanwezigheid. Wij zijn in ieder geval fan van deze dorpse dame, en laten jullie daarom graag meegenieten van de foto’s die ze op haar socials plaatst. We vermoeden dat we nog veel gaan horen en zien van deze Hollandse schoonheid, dus we reserveren alvast een plekje tussen de 10 mooiste vrouwen uit Nederland.