Women

Zien: Emma Heesters poseert in krappe bikini op de Malediven

emma-heesters-bikini-malediven

Emma Heesters is een van de grootste sterren van Nederland aan het worden. De blondine scoort hit na hit, en is daarnaast op social media een grote superster geworden. Momenteel gaan er geruchten dat ze met ex-liefje en voetballer Wesley Hoedt op de Malediven aan het vertoeven is. Hoe dan ook deelt ze een schitterende foto in bikini met haar volgers. Hoogste tijd om de zangeres nog een beetje extra in het zonnetje te zetten vandaag.

Emma Heesters: hitmachine en influencer

Emma Heesters, in 1996 geboren, begon al vroeg met zingen. Ze werd in eerste instantie bekend door haar covers op Youtube. Ze zong al van kinds af aan, en deed op 8-jarige leeftijd mee aan het Kinderen voor Kinderen Festival. In de jaren daarna bleef Emma zingen, en deed ze mee aan talentenshows. Haar definitieve doorbraak kwam toen ze meedeed aan het Nederlandse televisieprogramma Beste Zangers.

In dit programma zong ze het nummer Pa Olvidarte met Rolf Sanchez, later zou ze een gouden plaat mogen ontvangen voor dit liedje. De zangeres scoorde hierna nog verscheidene hits, en maakte zichzelf onsterfelijk in de Nederlandse muziekindustrie door tijdens de coronapandemie onderdeel te worden van gelegenheidsformatie The Streamers, waar Guus Meeuwis ook onderdeel van is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters flaneert op de Malediven

Naast al dit harde werken is het ook tijd voor een beetje ontspanning. Waar Emma onlangs nog heerlijk genoot in Monaco op een jacht tijdens het Formule 1 weekend, is het nu tijd voor de Malediven. Deze prachtige eilanden zijn enorm populair onder influencers en rijke koppeltjes. Het schijnt dan ook dat ze daar momenteel aan het genieten is van de liefde. Is Wesley Hoedt dan weer in het spel?

We kijken jaloersmakend naar haar laatste kiekjes op Instagram. Hoewel het in Nederland momenteel bloedheet is, lijkt ons de Malediven ook geen verkeerde bestemming om te vertoeven. Kijk mee en oordeel zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)