Women

Emma Heesters pronkt met krappe nieuwe bikini op vakantie

Emma Heesters bikini instagram

De heerlijke Emma Heesters geniet op dit moment van een zonnige vakantie op de Malediven. Dit aanstormende talent is hard op weg om Nederland te veroveren met haar veelzijdige talent. Ze heeft een gouden keeltje, weet YouTube regelmatig omver te blazen, en ze is ook nog eens een bloedmooie vrouw. Nu ze in bikini op de Malediven rondloopt vonden wij het tijd om een extra heet zonnetje te schijnen op de mooie blondine.

De blondine geniet volop van haar vakantie

Emma timmert keihard aan de weg om de top te bereiken, en het ziet ernaar uit dat ze dit doel binnen afzienbare tijd gaat halen. Het multi-talent werd in de eerste instantie bekend met haar Youtube-kanaal, waar ze inmiddels maar liefst 5,75 miljoen abonnees op heeft. Maar haar ambities zijn groter. Ze deed in 2021 mee aan zang programma The Masked Singer, waar ze in het pak van de krokodil zat. Maar een bikini staat Emma Heesters beter.

Haar carrière gaat als een speer. Sinds eind 2021 maakt de mooie zangeres deel uit van zangformatie The Streamers, die voor gelegenheden bij elkaar komen om op te treden. Onder andere Kraantje Pappie, Roel van Velzen, Guus Meeuwis en Davina Michelle maken onderdeel uit van de formatie. Emma Heesters is doorgebroken in de Nederlandse showbizz, dat is duidelijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Emma Heesters geniet van vakantie in witte strakke bikini

De Malediven hebben dus een gast-pareltje op het strand liggen. De blonde zangeres heeft haar volgers onlangs getrakteerd op een foto waarop ze straalt in een strakke witte bikini. Wij zijn daar uiteraard erg content mee, dus delen we dit prachtige uitzicht met jullie, onze trouwe lezers. Wij hebben een zwak voor vrouwen in bikini, kijk maar naar de prachtige Sofia Jamora.

Omdat wij blij zijn dat we van de mooie Emma mogen genieten hebben we besloten om onder de bewuste bikini-foto nog meer foto’s van de bloedmooie zangeres te plaatsen.Wat ons betreft mag ze zichzelf nog vaker op de gevoelige plaat vast laten leggen, want ze is een streling voor het oog. Emma staat graag in het middelpunt van de belangstelling, dus dat geven we haar graag. Geniet van de kiekjes!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken