Emily Ratajkowski Instagram uit de kleren
Women

Emily Ratajkowski compleet uit de kleren op Instagram-foto’s

Topmodel en actrice Emily Ratajkowski heeft er geen moeite mee als ze af en toe wat kledingstukken vergeet wanneer ze een fotoshoot gaat doen. De knappe brunette staat al decennia voor de camera om te poseren in haute couture, maar ook voor een shoot in zwemkleding draait ze haar gemanicuurde hand niet om. De temperaturen op de set van een recente fotoshoot liepen onlangs zo erg op dat Emily besloot om helemaal geen kleding aan te trekken.

Topmodel en actrice

Emily Ratajkowski is een van de knapste vrouwen in de wereld van de modellenindustrie, daarom heeft ze aanbiedingen genoeg van grote modehuizen en beroemde fotografen. Ook op Instagram zet ze regelmatig de boel in vuur en vlam door te poseren op nietsverhullende kiekjes. Ze is naast een succesvol model ook actrice, en ze laat haar ondernemersgeest werken door haar eigen kledinglijn uit te breiden.

De knappe brunette gaat wel vaker uit de kleren voor een pikante Instagram-foto, maar ze weet haar fans toch telkens weer te verrassen met de foto’s die ze met hen deelt. Emily heeft een eigen lingeriemerk waarvoor ze uiteraard zelf poseert, want ze heeft het perfecte lichaam om uitdagende lingerie te showen. Dat zal vast de reden zijn waarom ze eerder topless te zien was in de videoclip van het nummer Blurred Lines, van Robin Ticke.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)

Emily Ratajkowski gaat volledig naakt op Instagram

Op de foto die ze recentelijk op Instagram plaatste zien we Emily in haar meest transparante vorm. Ze is namelijk volledig naakt te zien, als je naar rechts swiped dan draagt ze een lederen outfit waarop ze haar ontblote boezem nog maar net kan bedekken. Emily gaat wel vaker zonder kleren op de foto, en dat doet ze op de meest creatieve manieren. Deze alleskunner is overigens ook schrijfster, ze heeft enige tijd geleden de bestseller My Body uitgegeven.

De 31-jarige schoonheid is de definitie van een topmodel, en ze weet met haar uiterlijk en verleidelijke uitstraling haar 29,7 miljoen fans telkens weer te betoveren. Onder haar volgers zien we de eveneens aantrekkelijke Pamela Reif, die ook weet hoe ze een camera moet verleiden. Emily Ratajkowski staat aan de top, en ze is van plan om daar voorlopig te blijven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)